Voedingsadvies voor je hond of kat

DigiDog Voedingsadvies staat voor onafhankelijk en gedegen advies waar je in de praktijk mee vooruit kan.

En nog beter: er zijn mogelijkheden:


1. Je vraagt 1 op 1 maatwerk advies door een gediplomeerd voedingsadviseur: dit team gediplomeerde voedingsadviseurs voor honden en katten hebben de pittige jaar-opleiding van DigiDog met succes afgerond en voeren (met begeleiding van Mandy Gerris) de voedingsadviezen uit.


2. Je wil zelf weten hoe het zit: zodat je zelf goede keuzes maakt voor  je eigen hond? Dan volg je een online programma.


Kies hier het Passende aanbod:

Maatwerk Voedingsadvies

Advies

Maatwerk Voedingsadvies voor je hond:

Klik voor het aanbod 

Online Programma's /cursus

Cursus

Online Programma's: Voeding voor je hond:
Klik voorhet aanbod 

Maatwerk voedingsadvies voor je hond:

Voercheck

Heb je twijfels over het voer dat je nu geeft? Of wil je weten of het geschikt is voor jouw hond: kies dan voor de DigiDog Voercheck. 

Of je nu brokken, blikvoer, vers voer of weet-ik-wat-voert: het kan allemaal gecheckt worden. Klik hieronder voor informatie en de aanvraag:

Voedingsadvies voor de hond met 'speciale zorg'

Is je hond ziek, of lijdt hij aan een aandoening dat in verband staat met voeding? Denk aan allergie, intolerantie, huidproblemen, gewichtsproblemen, lever-nier-alvleesklier- of schildklieraandoeningen, diabetes,  darmproblemen,  artrose/artritis of kanker? Of andere ziekten? Deze honden hebben aangepaste voeding nodig. Sterker nog: de juiste voeding helpt hen genezen (of in ieder geval ondersteunt het de gezondheid). Dit maatwerk voedingsadvies is intensiever, en dat leg ik je uit als je hieronder klikt: 

Voedingsadvies voor Puppy's en Pubers

Heb je een puppy, of krijg je binnenkort je pup? Of is je hond al een 'dreumes' ?  Voor alle honden tot hun eerste verjaardag is speciale aandacht voor hun voeding nodig! Een goed voedingsplan zorgt dat je hond niets te kort komt, en ook niet te veel krijgt van bepaalde vitaminen en  mineralen. Iedere 2 tot 4 weken moet het plan worden aangepast: de kleine pup groeit natuurlijk als kool. Klik hieronder voor meer uitleg over dit voedingsadvies:

Advies: zet je hond over op Verse voeding

Wil  je jouw hond liever verse voeding geven?  Zelf koken of samenstellen voor je hond?Of kies je voor een Barf-menu? Het is zeker een gezonde optie, maar dan moet je wèl een goed plan hebben. Met dit advies zit je goed: op maat gemaakt voor jouw hond, en makkelijk aan te passen zodat je altijd een goed voedingsplan hebt. Klik hieronder voor meer informatie: 
Kattenvoer: gezonde keuzes maken voor je kat

Voedingsadvies voor katten

Heb je een kat, een kitten of krijg je binnenkort een kat?  Ben je benieuwd of het voer dat je geeft compleet is?  Of wil je betere supplementen of betere voerkeuzes maken? 

In het DigiDog-team zijn ook kattenspecialisten actief.  Stuur ons een mailtje met jouw vraag en we laten je graag weten wat voor voor je kunnen doen: 

Cursussen en Programma's om zelf te leren hoe het zit:

Allergie bij je hond: de ultieme aanpak

Is je hond allergisch?  Of heeft je hond een intolerantie? Dan wil je dat natuurlijk aanpakken. Je kan kiezen voor voedingsadvies, zodat je het uitgereikt krijgt met stappen-plan. Of je kiest voor dit programma waarbij je zelf leert wat je het allerbeste kan doen bij een allergie of intolerantie. Lees meer over deze online cursus (die je overal en altijd zelf kan volgen).  Klik hier onder voor een complete uitleg:

Gezonde Voeding voor je hond:
compact programma

Wil je zelf ontdekken hoe het zit met voeding voor honden? Wat je zelf kan doen om ziekten en kwaaltjes bij je hond te bestrijden, maar vooral ook te voorkomen?  Dan is dit online programma voor jou!


Klik hieronder voor alle informatie en ontdek welke betere keuzes je kan maken voor het voer van jouw hond het allerbeste in de voerbak voor een lang en gezond leven: 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
....uitgebreid en gedetailleerd...
..'Ik had er niet op gerekend dat het zo uitgebreid en gedetailleerd zou zijn. Compliment hiervoor. '
Miriam
..heel blij...
"Wij worden heel blij van Mandy's adviezen"
Saskia
..mijn hond nog gelukkiger....
...Je begrijpt vast dat je mijn hond [met jouw advies]  nog gelukkiger hebt gemaakt...
Eva