Online Cursussen en Programma's 

DigiDog programma's zijn online beschikbaar, bekijk ze hieronder:
Detectiewerk-Speuren 
Voeding voor je hond 
Nieuw: online workshop ontspanningsmassage voor de hond

Nieuw! Ontspanningsmassage voor de hond

Online workshop in samenwerking met Debora Toonssen van Kynocirkel.  Zij is ervaren en gediplomeerd masseur en legt je in deze online workshop uit hoe je zelf met praktische massagetechnieken jouw hond een fijne en gezonde ontspanningsmassage kan geven.


Klik hieronder voor meer informatie en aanmelding:

Over Voeding voor je hond:

Gezonde Voeding- Compleet

Gezonde Voeding helpt je gezonder te blijven, en simpelweg tot een langer en vitaler leven. Dat geldt ook voor onze hond. Wat de meeste eigenaren niet weten, en wat juist het grote verschil maakt: dát leer je in dit online programma. Compleet en uitgebreid: klik hieronder voor alle informatie en hoe je kan meedoen:

Gezonde Voeding-Compact

Wil je Compact beginnen?  Dat kan: hier krijg je toegang tot enkele zeer waardevolle hoofdstukken van de Complete cursus. 

Dus: het Gezonde Voeding- Compact programma.  Je kan dit bekijken en later altijd nog 'Upgraden' naar het Complete programma. Bekijk de super-aanbieding en start vandaag nog:

Bij Jeuk/ Allergie: 

De Ultieme aanpak 
​Nu uitgelegd in duidelijke stappen via dit online programma.  Pak zelf op een natuurlijke wijze de jeuk en allergie aan, en help je hond jeukvrij en zonder medicijnen verder te leven.

Ontdek in dit programma wat een allergie is, waar je de oplossing moet zoeken. en hoe je dit simpelweg zelf kan doen: 

Detectiewerk voor Speurneuzen:

Detectiewerk met je hond

Leer zelf thuis je hond speuren en zoeken zoals een echte Drugshond dit doet. Met dit uitgebreide programma laat ik je in kleine stapjes zien hoe jouw hond dit ook kan. Leuk om thuis te doen, samen met de kinderen. Of om je hond lekker moe te maken. Klik hier voor meer informatie en hoe je binnen enkele minuten al kan starten: 

Detectiewerk Kadobon

Wil je de cursus Detectiewerk kado geven aan een hondeneigenaar in je omgeving?

Klik dan hieronder voor meer informatie.
Met dit kadootje geef je iemand een online cursus waar de ontvanger onbeperkt gebruik van kan maken. Een uniek en leuk kado voor iedere hondeneigenaar. Succes verzekerd: niet alleen voor de ontvanger, maar ook voor de hond:

Mini-cursus Detectiewerk

Liever eerst kennismaken met DigiDog Detectiewerk?  Met deze online Mini-cursus krijg je een compacte kennismaking tegen een super-instapprijs. Een digitale proefles dus. Maar ook hier krijg je levenslang toegang tot de lessen + de bijbehorende Online community (een forum) én, de geheime facebookgroep.  

Dit alles voor een prijs van slechts 7€

"Mijn complimenten met alle nieuwe uitbreidingen op jouw website en de cursussen. Heel lezenswaardig!"
Ernst-Jan

"Los van dit is zijn huid/vacht veel verbeterd! De cursus heeft ons dus veel geleerd op het gebied van voeding."

Cor
Wat een prachtige cursus heb hem helemaal gedaan goed uitleg dank je wel 😊 
Diny