Stop de klachten bij je hond

Kies voor een blijvende en natuurlijke oplossing waar je hond zich helemaal prettig  bij voelt

Weten wat je geeft

Geen vage ingrediënten

Stap voor stap aanpak

Oplossing van binnenuit

Binnen 2 weken eerste effect zichtbaar*

*gemiddelde klant 

Maatwerk schema

Praktisch en direct te doen

Simpel thuis te doen

met mijn stappenplan: simpel te doen.

Voorkom 'meters poep'

..kies voor goed verteerbaar voer

Incl 12 weken begeleiding*

inclusief houvast bij de overstap

Stop de zware medicijnen

Het doel: geen zware medicatie 

Vers vlees en groenten

als je kiest voor vers

Waarom DigiDog Voedingsadvies?

Toen ik in 2013 startte met DigiDog was ik de trotse eigenaar van Wilson. Een grote Duitse Herder (zie foto)...   Mijn naam is Mandy Gerris, en ik ben gediplomeerd Hondentrainer, Gedragstherapeut voor honden, en sinds 2017 ook Voedingsadviseur voor honden (en katten!).

 

Deze foto is van 2016: toen we in Chili woonden (we zijn vanaf 2017 weer terug in Europa). En Wilson was mijn zorgenkind: allergisch, slechte ellebogen, slappe polsen, en nog veel meer. De druppel voor mij was toen hij begin 2017 simpelweg van zijn stokje viel en bleek dat hij een grote levertumor had. Die was gaan bloeden, en de ramp was voltrokken: we moesten hem laten inslapen.

Uit verdriet en frustratie ging ik op zoek naar antwoorden, want: hoe kon dit zomaar voor mijn ogen gebeuren?  


En die antwoorden vond ik op het gebied van voeding, gezonde voeding.  Ik was al veel bezig met voeding voor honden, maar ik verslond alle kennis die ik kon vinden en volgde enkele pittige internationale opleidingen.

Ik viel van de ene verbazing in de andere: en wilde alles precies weten. En nu? Nu wil ik ook andere hondenbaasjes helpen: want ik hoop dat onze nieuwe jonge hond, Floris, fluitend en stralend 15 of ouder gaat worden.. en dat gun ik jouw hond natuurlijk ook!

DigiDog Voedingsadvies - ervaringen: 

'Allereerst bedankt voor het duidelijk advies en de check, duidelijk en mooi (en veel )werk.'

Jan

..'Ik had er niet op gerekend dat het zo uitgebreid en gedetailleerd zou zijn. Compliment hiervoor. '

Miriam

..'ik vind de manier waarop je het helemaal uitsplitst heel goed en duidelijk'

Elza

Waarom een Voedingsplan voor je hond?

Weten wát de klachten veroorzaakt:

Veel gezondheidsklachten en ziekten hebben verband met het immuunsysteem. Dat systeem zit voor 80% in de darmen, en wordt dus direct beïnvloedt door voeding. De dierenarts heeft meestal oplossingen die de symptomen aanpakken (antibiotica of cortisonen). Maar vaak blijven de klachten terugkomen. Dus om de oorzaak aan te pakken is een verbetering van de voeding de aangewezen weg.

Door betere keuzes te maken pak je dit aan, en los je de problemen van het immuunsysteem op.

Verse voeding, diepvriesvoer of blikvoer?

Eigenlijk gaat het maar om 1 ding: passende voeding. En als jij flexibel bent om (zeker in het begin) het maatwerk voerplan voor jouw hond te volgen, zal je snel resultaten zien, én je gaat leren wat het beste voer is om jouw hond klachtenvrij te houden. 

Kies voor een Voedingsadvies: maatwerk voor jouw situatie en naar jouw wensen..

Mandy Gerris- Voedingsadviseur voor honden

Voedingsadvies: succesvol met plan + follow up!

En dan krijg je dit advies: maar dat is niet alles. Bij een Voedingsadvies helpen we je persoonlijk bij het uitvoeren van de stappen uit het advies:  waar je eventuele voeding en supplementen kan kopen. Hoe je dit praktisch kan organiseren. En hoe je jouw hond succesvol over zet naar het andere voer (als dit van toepassing is, natuurlijk). 

Bij een voedingsadvies zijn wij gedurende 12 weken nadat je het plan hebt ontvangen 'staande bij' en kan je bij mij terecht voor alle grote en kleine dingen over dit voerplan.  Ook is één eventuele complete aanpassing van dit plan kosteloos inbegrepen. 

Gratis en exclusief deelname aan de Q&A sessies voor DigiDog klanten

Maatwerk en aandacht voor jou & jouw hond staan voorop!

Het succes van een voedingsplan staat of valt met hoe je hond 'het erop gaat doen'. Dat vraagt om zorg, aandacht en maatwerk.

Om dit te waarborgen krijg je niet alleen 1-op-1 de adviezen en tips van mij (Mandy), maar wordt je ook uitgenodigd voor de regelmatige Vraag-en-antwoordsessies waarin je online direct je vragen kan stellen, en de vragen van andere deelnemers beantwoord ziet worden. Kortom: je bent hier niet alleen in: alles is ingesteld op succesvolle resultaten van een nieuwe voer-aanpak.

Praktisch voor jouw dagelijkse gemak:

Praktische tips en handvatten maken onderdeel uit van dit advies:  dus niet alleen wát je kan doen, maar ook hoe!   Je ontvangt:

- Lijstjes met mogelijke vleessoorten of groentensoorten die passen binnen je voedingsplan

- Lijsten met de beste supplementen en andere ingrediënten

- Objectief advies over verschillende merken voer, en tevens

- Oplossingen voor vakanties of andere unieke situaties

- Handige adressenlijst met inkoopadressen voor voer of supplementen

- en nog meer...

€ 349,-
€ 249,-

Herstel via voeding- Programma

Compleet maatwerk voedingsadvies voor je hond met een allergie, een ziekte of een andere aandoening. 

Begeleiding bij de noodzakelijke stappen tijdens het proces, met beoogd doel om de klachten te verminderen (te laten verdwijnen) en de weerstand van de hond te verhogen.

Maatwerk met 1 op 1 begeleiding door mij en een van de toppers van Team-DigiDog (je krijgt 2 adviseurs dus) :-)


Reserveer hier je plekje voor dit maatwerk traject, waarbij we jouw hond zo snel als mogelijk van de nare klachten af helpen.Wat is een DigiDog Voedingsadvies?

Jouw hond centraal:

Allereerst ontvang je een speciale vragenlijst, want voor maatwerk is het belangrijk dat jouw hond met alle kenmerken centraal staat.

Ook vul je in wat je nu voert, waar jouw hond goed (of niet goed) op reageert.

 Compleet Voerplan:

Eventuele vragen die we nog hebben bespreken we vooraf, en dan werk we een maatwerk plan uit. Dit is wat je ontvangt:

- Een duidelijke uitleg van de voedingsbehoeften voor jouw hond, compleet met micro- en macronutriënten

- Een analyse in hoeverre het huidige voer de behoefte afdekt.


En bovendien:

- Een compleet voeradvies, met een praktisch voorstel voor welke producten en hoeveel/ wanneer etc... 

- Uitleg over het toepassen van dit plan voor toekomstige weken

maar ook:

Tips en stap-voor-stap uitleg:


- Stap voor stap aanpak om het immuunsysteem tot rust te brengen.

- Vervolgstappen om het voerplan compleet te maken

- Handvatten om zelf goede voerkeuzes te maken

- Uitleg over gezond voeren, wat wel/niet geschikt is als voer

- Tips om voer in te kopen: gemakkelijk en betaalbaar 

- Tips voor eventuele 'issues' rond het voer: wat te doen als je hond niets lust, zijn eten laat staan, erg winderig is, of stinkende ontlasting heeft.. etc...

- Advies voor supplementen of aanpassingen die passen bij jouw hond 

- Maatwerk dus

Succesvol in de praktijk:

We hebben regelmatig via email contact om de voortgang te bespreken en we helpen je stap voor stap verder bij de aanpak.


Het tussentijds bijstellen van de stappen en  het voerplan is altijd inbegrepen.


Gedurende 12 weken kan je alle vragen stellen die je over dit voerplan hebt (via email) en zullen wij je persoonlijk met adviezen en tips over de voeding bijstaan.

Vakkennis van de allerbeste..

Met enige trots kan ik het je laten zien: mijn certificaat nadat ik met succes een examen + een schriftelijke casus heb volbracht bij een van de meest grondige Europese opleidingen over Voeding voor Honden en Katten 😊


Deze kennis en kunde breng ik ook over in mijn professionals-opleiding. De toppers die deze pittige opleiding goed afronden helpen in Team-DigiDog mee met de adviezen voor jou en voor andere honden- en katten eigenaren.

Profiteer dus van de meest actuele kennis en kunde, maar dan met  super-praktische handvatten en stappenplan. 

Reactie van een klant:

Dit Voedingsadvies is geschikt voor:

  • Volwassen hond (vanaf 1 jaar), of  jonge honden vanaf 6 maanden;
  • Hond die lijdt aan een kwaal of ziekte  (allergie, diarree, maagproblemen, huidproblemen, urineweg-problemen, etc) die vermoedelijk voeding-gerelateerd zijn.
  • Jou, als je graag  een oplossing wilt voor de klachten van je hond, en daarvoor bereid bent eventueel ander voer in de voerbak te doen.

Reserveer nu je plekje

Voedingsadvies is maatwerk, en we behandelen iedere aanvraag op volgorde van binnenkomst: In ieder geval starten we binnen 1 week (maar dat betekent ook: vol=vol)

Zolang de aanbieding hier te zien is, maken we graag tijd voor jouw Voeradvies 

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt een Voedingsadvies?

Na je aanmelding krijgt een vragenlijst via de email toegestuurd.  Dit gaat over jouw hond, het huidig voer, en wat jouw voorkeuren zijn qua aantal keer voeren  per dag, bepaalde ingrediënten etc.

.

Het voedingsadvies:

Dan werken we deze gegevens uit tot een compleet plan, dat je via de email krijgt.  Je krijgt dan: een overzicht van de voedingsbehoefte van jouw hond. Een weekplan om je hond optimaal te voeren. En als je verse voeding wilt geven kan je dit weekplan aanpassen en steeds met andere ingrediënten ‘vullen'. Natuurlijk krijg je een pdf met complete uitleg. Ook is er alle ruimte voor vragen, en helpen wij je naar succes.


In de volgende weken zetten we je hond over op dit voerplan, en passen we het plan aan zodat het past bij jouw hond.  Je hond bepaalt het tempo, maar we helpen je met de informatie en handvatten zodat je ook weet hoe dit werkt.

Tijdens deze periode bekijken we of we dit plan nog wat aanpassen of bijstellen: zodat jij de komende jaren verzekerd bent van een goed passend voerplan voor je hond.

Poeh, is dit niet een grote investering voor zo’n Voedingsadvies?

Allereerst: ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken, maar ik snap dat deze investering wel een substantieel bedrag is.  En mogelijk weet je nog niet helemaal wat je ervoor krijgt, namelijk een concreet plan + stap-voor-stap  uitleg dat je de komende jaren voor je hond kan gebruiken.  Heel simpel, praktisch en precies op maat. Met genoeg houvast zodat je er niet meer over hoeft te denken, maar ook genoeg ruimte om zelf in te vullen als je dat wilt.  Zo’n plan opstellen kost mij minimaal 4 tot 6 uur werk, en dan is de 12 weken vragen- & bijstelperiode nog niet meegerekend. Bij de kapper ben je voor 4 uur absoluut meer kwijt (om even een vergelijk te maken), of voor de heren: bij de autogarage ziet een 4-uur factuur er ook anders uit. 


En bovendien: wat is je investering je waard? Je weet dat je jouw hond echt gezond kan voeden, je weet immers wat in de voerbak gaat. Je hoeft niet meer blind te vertrouwen op de hondenvoer-pakketen van de fabrikanten, die ook lang niet allemaal voedzaam genoeg zijn.  Al zou je maar 5 x een dierenarts-bezoek ermee kunnen uitsparen, gedurende alle jaren die je hopelijk met jouw hond nog hebt… dan heb je deze investering al dubbel en dwars terugverdiend. Dus dat maakt zo’n investering ineens een heel ander getal: hoeveel is de gezondheid van jouw hond waard?

Moet je hiervoor gaan rekenen en puzzelen?

Nee, zeker niet. Het advies maken we zo eenvoudig mogelijk. Het rekenwerk doen we voor je (voor zover dit kan). Je zal altijd voer moeten afwegen/ afmeten voordat je het in de voerbak doet. Dat kan ik niet voor je regelen 😀Maar het plan is heel eenvoudig en werkelijk iedereen kan dit direct toepassen. Afhankelijk van de keuze voor kant-en-klaar voer of verse voeding: in beide gevallen help ik je zodat het stap-voor-stap zo simpel mogelijk blijft.

Verkoop jij zelf ook voer?

Nee, absoluut niet! En daar heb ik een reden voor. Ik ben niet gebonden aan een voerfabrikant, en dat wil ik graag zo houden. De meeste voedingsadviseurs werken voor een voerfabrikant, of worden daardoor gesponsord, gestuurd of ze zijn verkooppunt (en dus niet objectief). Ook dierenartsen die voer verkopen krijgen de (niet-objectieve) informatie over voeding van die voerfabrikant. Ik kies daar niet voor: Ik wil vrij zijn (en blijven) om alle merken en soorten voeding objectief te bekijken, en dus aan te raden wat het beste bij je past.

Leer ik ook voerplannen maken?

Het maken van een voerplan is best even gepuzzel. Het vraagt de nodige kennis & inzichten. Daarnaast moet je rekenen. In dit aanbod doen we dit allemaal voor je: je hoeft je er totaal niet druk om te maken: je krijgt het precies op maat voorgeschoteld. Wil je toch liever leren hoe je een voerplan maakt? Dan raad ik je aan om een complete online cursus van DigiDog te volgen. Je krijgt dan zelf de inzichten en handigheid om zo’n voerplan zelf op te stellen. Mail mij dan even voor info over deze cursus: mandy@digidog.nl

Mijn  hond is een moeilijke eter, werkt dit dan ook?

Sommige honden zijn echte kies-kauw-types. Alles wat nieuw of anders is, willen ze niet. Soms heeft de hond snel last van zijn voer: brandend maagzuur, buikpijn of wat-dan-ook. Maar vaak is het gewoon typisch voor je hond. Natuurlijk kan het aanwennen van andere voeding soms even iets meer tijd vragen, maar het is me altijd gelukt om een hond enthousiast te krijgen voor verse voeding. Ok: niet iedere hond ‘valt zijn voerbak aan’, maar vaak wordt er heerlijk gesmuld: logisch als je bedenkt wat voor lekkers er in zo’n voerbak gaat.

Ik wil mijn hond vegetarisch of veganistisch voeren, kan dat ook?

Niet met mijn voedingsadvies: ik ga uit van de natuurlijke voedingsbehoefte van onze honden. Honden zijn immers carnivoren. Tegenwoordig kunnen sommige honden wel granen of andere plantaardige producten verdragen en verteren, maar dat maakt ze nog geen pure planteneter. Daarom kies ik ervoor om ze te voeren waar ze het allerbeste op gaan. Natuurlijk heb ik respect voor eigenaren die vegetarisch/ veganistisch zijn, en zoeken we naar methoden zo goed mogelijk passen binnen jouw lifestyle (ik verwacht niet dat je zelf een kip gaat slachten natuurlijk), maar het zal niet vlees-loos zijn.

Hondenvoer: dat is toch hartstikke duur?

Dit is eigenlijk een fabeltje, of liever: het is maar net hoe je het totaalplaatje ziet. 

Juist omdat er veel goedkoop hondenvoer in de winkels te krijgen is, lijkt het of het premium of verse hondenvoer hartstikke duur is. Maar bedenk eens: een hond is een vlees-eter. Wat kost en kilo vlees in de supermarkt? 5 euro? ongeveer?  Dan is het best gek als een goedkoop hondenvoer voor minder dan 2 euro (omgerekend per kilo/vers voer) wordt aangeboden. Ja, toch?  Dan kan er toch niet veel vlees in zitten?  De vraag is dan eigenlijk: wat wil jij voor jouw hond. 

En:

Ik kan het niet beloven, maar ik weet zeker dat er een verschil is in gezondheid bij het geven van goede voeding: dus zeker zal je de nodige kosten uitsparen bij de dierenarts.

Kortom: ook hier denken we met je mee: en zeker bij grotere honden zoeken we een optimaal menu dat goed is voor je hond, maar ook betaalbaar blijft, zodat het ook goed is voor jou.

Kom jij hier aan huis voor het voedingsadvies?

Nee, ik woon in het buitenland, dus dat lukt helaas niet. Bovendien werkt het sneller (en effectiever) om dit online te doen. Tegenwoordig kan dit op  allerlei manieren: we beginnen altijd via email, maar naar wens plannen we een telefoongesprek in, of via Skype of FaceTime als je dat liever wilt. Soms is een snelle en intensieve begeleiding handiger: dan gaan we simpelweg via WhatsApp. Oftewel: we kiezen samen wat handig is, zodat je altijd je antwoorden krijgt en weer lekker verder kan.

Wie maakt dit Voedingsadvies? Jij zelf?

Jazeker, samen met een van de toppers die de pittige jaaropleiding tot Voedingsadviseur voor hond/kat heeft afgerond. En daarom is dit wel bijzonder: je krijgt namelijk persoonlijke aandacht, inzichten en kennis van mijn topper én bovendien al mijn kennis en kunde. Ik ben gediplomeerd hondentrainer, gedragstherapeut voor honden en voedingsadviseur voor honden & katten. Dit is een unieke combinatie: en natuurlijk gaat dit voerplan over het voer, maar vaak komt er ook wel ‘iets’ van gedrag of gedragsverandering bij kijken: en dan is het natuurlijk handig dat je meteen bij een specialist bent :-)  

Mijn agenda is natuurlijk beperkt qua tijd, en ik kan dit ook niet voor dit tarief blijven doen: dus profiteer van deze unieke aanbieding nu het nog kan.

Staat je vraag hier niet bij?

Mail mij even, dan kan ik je rechtstreeks antwoorden:  mandy@digidog.nl

Een reactie van een klant:


Andere vragen over voedingsadvies? 

Stuur mij een mailtje: 

Klik hier om direct omhoog naar het 

Voedingsadvies-aanbod te gaan

Omhoog