Page content

Voel jij je verantwoordelijk voor het geluk van je hond ?

Voel jij je verantwoordelijk voor het geluk van je hond ?

Is je hond gelukkig?  Of zou dat beter kunnen? Mmm dat zijn nogal vragen, nietwaar?

In de afgelopen jaren ben ik vooral op zoek gegaan naar dit geluk, of het verbeteren ervan.. en ik kwam een aantal bijzondere dingen tegen hierover.  Benieuwd?

Ik heb er een video over opgenomen zoals je hieronder ziet:


Ik onthul je daar ook meteen mijn persoonlijke missie.  En, ben natuurlijk hartstikke benieuwd wat je ervan vindt.  Een reactie hieronder zou ik hartstikke waarderen.

 

Mandy
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd hondentrainer en gedragstherapeut. Ze is de centrale spil van Digidog en ook oprichter van AllDogs Learn&Play. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden en daarbij sinds 2010 dagelijks actief op het gebied van speuren met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in Warschau PL, Cheshire UK en München DE, en momenteel in Santiago Chili. Maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.

Comment Section

3 reacties op “Voel jij je verantwoordelijk voor het geluk van je hond ?


Door Karin op 12 december 2015

Ja, leuk; speuren. Ik dacht ook (en hoopte) dat ik het geluk van mijn hond er mee zou kunnen vergroten. Echter, ze vond het zooo niet boeiend. Een voor haar onbekende man die steeds weer weg liep en die ze dan moest gaan zoeken, voor een snoepje?!!? Ze was blij dat die vreemde snuiter weer weg was, dus waarom dan er achter aan?? 😉 Na een klein uurtje, zijn we gestopt en liepen terug naar de auto, alwaar een konijn ons pad kruiste....uhm, tja, en toen konden we beiden concluderen dat er niets mis was met haar motivatie om te speuren cq jagen. Maar dan wel naar een voor haar boeiende prooi.
Zou ze tot die ene procent behoren?? (hoewel, ze KAN natuurlijk wel speuren, maar ziet er de lol, in deze setting, gewoon niet van in). Tips?

Groetjes,
Karin


Door Cobie breeweg op 13 februari 2016

Onze hond van 11 maanden rent achter andere mensen aan , als ze los is en komt niet meer terug ! Betekend dat dat wij niet belangrijk genoeg voor haar zijn , en hoe leren we haar dit af ? Dit is erg irritant want andere mensen zijn er ook niet van gediend ! Groetjes Cobie


Door jeeny op 22 maart 2016

leuk inspirerend, ik ga het uitproberen met mijn rottweiler van bijna 1 jaar!

Plaats een reactie


*