Mis het niet, jouw gratis e-book:

'Hoe kies je een goede puppy?

Ben je aan het zoeken naar een puppy?

Wil je weten welke pup het beste bij jullie past?

Wil je niet de fout maken dat je de puppy bij een verkeerde fokker koopt? Of twijfel je over keuze voor een puppy?

Zorg dat je op de hoogte bent en goede keuzes maakt, dit e-book gaat je erbij helpen. Klik hieronder en ontvang tevens leuke tips en informatie over het verzorgen van je pup

11+

Jaar ervaring

1200+

Tevreden klanten

100

Verschillende rassen getraind

Zoek je een puppy?

Een puppy kopen is een hele stap, want de komende jaren zal dit kleine hondje intensief deel gaan uitmaken van jullie gezin. Maar: 

Wat voor puppy kies je? 

Wat voor ras past het beste bij jullie? En waar vindt je een gezonde puppy? Wil je antwoorden op deze vragen, en nog veel meer? klik dan hieronder:

Heb je een puppy?

Je hebt een leuke pup in huis, gefeliciteerd ! En als het goed is ben je nu dagelijks met je kleine puppy bezig: 

Uitlaten, eten geven en opvoeden. 

 Allemaal heel erg leuk, hoewel het niet altijd gemakkelijk is. Misschien heb je vragen, of twijfels over een juiste aanpak. Kortom, wil je meer weten? 

Klik dan hieronder:

Een greep uit onze interessante artikelen: 

Spelende Pups en waar je op moet letten

Spelende Pups

Heerlijk om naar te kijken, en toch is het niet altijd onschuldig. Voorkom dat jouw pup verkeerd gedrag aanleert of zelfs bang wordt:

5 redenen dat je pup niet komt

Hier!!  Potver.. hij komt niet!

Ontdek de 5 redenen dat je pup niet komt als je hem roept en passende tips. Dit is een van de grootste ergernissen van hondeneigenaren:

Niet optillen, je hond heeft 4 pootjes

Niet optillen! 

Hij heeft 4 pootjes!  Of.. toch wel? Zoveel meningen over het oppakken van je pup. Wij geven je graag een goed en praktisch advies:

Of zoek op thema:

We hebben meer dan 50 artikelen!

Over DigiDog & DigiPup

In dit deel van DigiDog draait alles om Puppy's. Hier vind je informatie over de aanschaf, opvoeding en verzorging van je puppy. Ook vind je leuke en nuttige tips, ideetjes voor trainingen, voor uitstapjes en nog veel meer. 

 De persoon achter DigiPup is Mandy Gerris: Professioneel Hondentrainer, Gedragstherapeut voor honden en sinds 2017 zelf weer eigenaar van een lieve en ondeugende Puppy