Nieuwe activiteiten, én natuurlijk Floris !
in Nieuws
2 min. leestijd

Nieuwe activiteiten, én natuurlijk Floris !

Na een veelbewogen start van 2017, is het hier niet bepaald rustiger geworden :-)

Maar niets dan leuke dingen, en nieuwe activiteiten die ik graag aan je laat zien. De afgelopen maanden heb ik heel hard gewerkt aan een onderwerp dat alle hondeneigenaren aangaat, en ik heb heel veel

Gratis informatie daarover weg te geven.. dat hoor je snel van mij.

Maar voor dat het zover is wil ik je ook graag voorstellen aan: Floris

Eind mei (2017) hebben we dit ieniemienie mannetje bij de fokker mogen ophalen, en we hebben samen al fantastische en intense maanden beleefd:

Puppy Floris is 6 weken

Puppy Floris & Mandy Terrasje

 

Floris is een Australian Shepherd-pup en we zijn natuurlijk heel erg blij met deze kleine doerak. Hij groeit als kool en leert razendsnel  (goede dingen en stoute dingen: een echte pup dus ;-)  )

Het kon eigenlijk niet uitblijven, door zoveel ervaringen met een puppy, zoveel wat je als eigenaar meemaakt, moet weten, kunt leren en vooral kunt delen.  Dus heb ik een tweede website gemaakt:

DigiPup.nl

Dus wil jij meer lezen over puppy’s: hier vind je veel informatie en leuke artikelen, foto’s en filmpjes, zoals dit introductiefilmpje (met een stoute Floris natuurlijk):

Heb jij zelf ook ervaring met het opvoeden van puppy’s?  En weet je goede tips die nieuwe pup-eigenaren absoluut moeten weten?  Laat het mij hieronder weten: ik maak graag nieuwe blogs en filmpjes over deze onderwerpen.

Weet je mensen met een pup of puppy-plannen?  Delen van dit artikel of de DigiPup-website wordt gewaardeerd!

:-)  Binnenkort dus meer DigiDog-nieuws

Over de schrijver
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd hondentrainer en gedragstherapeut. En vanaf 2019 ook gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in Warschau PL, in Engeland, Santiago de Chili in München en Stuttgart (Zuid-Duitsland), en nu onder de rook van Antwerpen...Maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.
Reactie plaatsen
Met deze korte checklist weet je of jouw hond mogelijk allergisch of intolerant is. Jeuk is een bekend symptoom: maar er bestaan meer symptomen die veel hondeneigenaren niet zien. Met deze gratis checklist weet je het in 10 minuten :-)