Vacature: Klantgerichte Regelheld

🌐 Online-vanuit huis werken    👩‍💻 12-15 uur per week - dienstverband    💰 o.b.v. € 2.321 (full time-incl vakantiegeld)


Als onderdeel van Team DigiDog werk je nauw samen met Mandy Gerris en zorg je er onder meer voor dat de DigiDog-cursisten zich helemaal gezien voelen en 'in de watten' gelegd worden.


De drijvende kracht achter Digidog is Mandy Gerris, hier samen met haar Australian Shepherd Floris
Mandy & Floris

Team DigiDog? Wie zijn we?

De drijvende kracht achter DigiDog ben ik, Mandy Gerris. Ik startte in 2013 met een online bedrijf genaamd DigiDog en in ons ruim10 jarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waarin we vooral online opleidingen en trainingen verzorgen om het welzijn van honden en katten te verbeteren. 
De belangrijkste DigiDog opleiding zijn de online Opleidingen tot Voerexpert en Voedingsadviseur voor honden & katten  Ieder jaar groeit het aantal deelnemers aan de opleiding, en voor 2024 staan ook nieuwe opleidingen op de planning. 

Naast Mandy zijn er ook twee toppers in Team DigiDog actief, zij werken respectievelijk als vraagbaak op het gebied van de lesstof en als social media-specialist (je hebt ons vast al eens gezien op facebook of instagram).


Maar: we groeien hard, zoals een gezonde pup, dus zoeken we nu een Topper die zich thuis voelt in ons team en graag wil meegroeien. 


DigiDog is de eerste online aanbieder in Nederland van honden-speurcursussen, en vanaf 2020 de eerste (en enige) Online aanbieder van de Opleiding tot Voedingsadviseur voor honden & katten. We zijn NRTO gecertificeerd maar belangrijker nog: we leveren een super-toffe opleiding, waarbij de cursisten enthousiast zijn en dat blijkt: Ruim 70% van onze Module A-deelnemers gaat door met Module B (!)

Jij wordt de belangrijke spil in ons bedrijf:

Onze cursisten zijn onze klanten, en onze klant is koningin (ca 90% van onze cursisten zijn vrouw, dus 10% is natuurlijk koning bij ons). En daarom willen we dat alles klopt.


De inhoud van de opleiding moet kloppen, maar vooral ook de informatie naar de cursisten over de lesmaterialen, de examendata, het versturen van uitslagen, certificaten en diploma's.  Naast dit alles regelen we geregeld ook toffe verrassingspakketjes, we sturen een verjaardagskaart en nog meer.


Er zijn meerdere cursusgroepen tegelijk actief, dus juist hiervoor hebben we jou als Regelheld nodig: je zorgt ervoor dat we niemand vergeten, dat de deelnemerslijsten kloppen, en dat iedere cursist op tijd de juiste informatie krijgt. Daarnaast ben je van nature attent en dol op het bedenken van een leuke actie of tof extraatje dat die ene cursist zo goed kan gebruiken, of wat voor de hele groep een leuke verrassing is. 


Een Opleiding kan nog zo'n goede inhoud hebben, maar als het niet goed geregeld is zijn de klanten niet blij. En DigiDog groeit juist door onze blije klanten. Daarom ben je als Regelheld dus een super-belangrijke spil.

Dit vind je leuk om te doen 🙌
 • Je zorgt dat (nieuwe) cursisten op tijd geïnformeerd worden en dat ze helemaal blij worden van hun deelname aan de DigiDog-opleiding
 • Je zorgt dat cursisten zich 'gezien' voelen tijdens de opleiding door: verjaardagskaartjes/ extra cadeautjes/ tussentijdse feedback, en: je hebt vast nog meer leuke attente ideeën 💡
 • Je regelt de planning van zoom-overleg + zaalruimtes voor de cursus-dagen en zorgt ervoor met jouw organisatietalent dat aan alles is gedacht.
 • Je vindt het tof om samen met Mandy mee te denken over leuke klanten-acties en nog veel meer.
😃 Deze baan is wellicht voor jou als:
 • Je graag wilt samenwerken met een ervaren ondernemer en daarbij het klantgeluk ook heel belangrijk vindt,
 • Je graag vanuit huis wilt werken, daarvoor 12-15 uur per week (tijdens kantooruren) beschikbaar voor bent en dan het liefst afwisselende, dynamische 'klussen' doet.
 • Je bent enthousiast en je leert graag nieuwe dingen.
 • Je bent handig op de computer (welke programma's?  Ach dat leer je snel), en je beheerst de Nederlandse taal in spraak en geschrift.
 • Je werkt graag zelfstandig, en zoekt oplossingen waar nodig, óf: je checkt snel even bij Mandy voor de juiste beslissing.
Dit is wat je van ons kunt verwachten ✨ 
 • Vergoeding Je krijgt een salaris inclusief 8% vakantiegeld gebaseerd op het fulltime-salaris (40-uur per week) van €2321 euro bruto per maand
 • Vakantiedagen Je krijgt doorbetaalde vakantiedagen gebaseerd op 20 dagen per jaar (bij fulltime)
 • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Team DigiDog groeit, dus jij kan ook doorgroeien.
 • Een Apple 🍎 voor je werk Je werkt vanuit huis (maar we hebben vaak contact), we regelen een Macbook en andere spullen zodat je heerlijk aan de slag kan (ervaring met Apple is dus handig, maar: als je leergierig bent, dan leer je dit vast ook snel)
 • Team-DigiDog Je bent een belangrijk onderdeel van Team DigiDog, en dit team zal verder groeien: natuurlijk spreken we een paar keer per jaar af voor een leuke Team-Dag, een etentje, uitstapjes, een samenwerk-dag of andere toffe dingen. Oh wacht: ik weet al wie dit perfect gaat organiseren 😉
Op dit moment is de sollicitatie-periode gesloten. 

We hebben in Augustus veel sollicitaties ontvangen en zijn nu bezig om hieruit ons nieuwe Teamlid te kiezen.


Solliciteren naar deze functie (als je dat afgelopen weken nog niet had gedaan), is nu dus niet meer zinvol.

Word jij onze klantgerichte Regelheld?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Sollicitatie

Vul de vragenlijst in vóór 1 sept.

Korte,praktische Oefenopdracht

Laat zien wat je kan

Gesprek: 

met Mandy (eigenaar)

Feest! 

Welkom bij Team DigiDog!

Kom je bij ons werken?

Zie je het voor je? Klik op de knop en solliciteer dan direct!

Heb je vragen over deze vacature? Stuur me een mailtje met je vragen: mandy@digidog.nl