Jarig of iets te vieren...  en: ondanks alles toch wat feestelijkheid?
2 min. leestijd

Jarig of iets te vieren... en: ondanks alles toch wat feestelijkheid?

Op het moment dat ik dit schrijf zitten we (deels) in een ‘lock down’ situatie vanwege het Corona-virus. We mogen elkaar niet bezoeken, dus ieder feestje of verjaardag verloopt nu heel anders dan gebruikelijk.

Nu snap ik heel goed dat niet iedereen zin heeft in een verjaardag: gezondheid gaat nog altijd voorop, en ik hoop dat het goed met jou en jouw dierbaren gaat.

Maar probeer jij en jouw omgeving toch de positieve moed er in te houden?  Door juist ook nu aandacht te geven aan de jarige, of virtueel samen een taartje te eten? Of de verjaardag van jouw hond niet te vergeten?

Dan heb ik wat leuke tips voor je:

 

Kadotip of activiteit voor in je eigen huis:

Ga samen koekjes bakken:

Gezonde koekjes kan je zelf maken: voor jezelf.. en breng dan ook een zakje naar de buren…

Kijk hier voor lekkere recepten..

Maar nog leuker:

Bak lekkere en gezonde koekjes voor je hond:

Ik schreef een ebook met gezonde recepten en tips: en je kan dit hier gratis downloaden >>>>

Cadeautje nodig?

Wil je een hondenliefhebber verrassen met een uniek en origineel kadootje?  Heel eerlijk: Fleur bracht me deze week op het idee. Haar zus was jarig en ze wilde een leuk en origineel kadootje geven, maar ja: op afstand… En het liefst ook een beetje snel & zonder gedoe te regelen.  Dus maakte ik een leuke kadobon.

Geef een hondenliefhebber eens een leuke of interessante online cursus: Met deze digitale kadobon kan je deze snel en veilig bezorgen bij iedereen die jarig is of een lieve pluim verdient.

Bijvoorbeeld:

DigiDog online Cursus – Detectiewerk:  Een uniek online programma om zelf jouw hond te leren speuren (detectie-zoekwerk) zoals een echte narcoticahond. Met heldere uitleg, stap voor stap, kan iedereen met zijn hond dit doen: in je woonkamer, slaapkamer, tuin of waar je ook maar wilt.   Hier lees je meer over deze cursus >>>

DigiDog online programma over Gezonde Voeding voor je hond: Voor de hondeneigenaar die graag alles over voeding wil weten. Wil begrijpen waarom voer van invloed is op bepaalde ziekten en kwalen: en hoe je deze met goede voeding kan voorkomen. Deze super-interessante en uitgebreide online cursus vind je hier >>

Maar nu is er ook een compacte-variant: met de belangrijkste basis over Gezonde voeding  Compact – voor je hond.  Gezonde-Voeding Compact-cursus >>

En wil je snel een kadobon regelen? Ga dan naar deze pagina >>>[Klik hier]

Tot slot,  om de woorden van onze Minister-President te herhalen:

pas een beetje op elkaar…  

Pas ook een beetje op je hond.. onze honden vinden deze nieuwe situatie soms ook lastig..

Of: als je zelf fit en vitaal bent: denk ook eens aan de hond van je oudere buurvrouw of bij dat drukke gezin (waar de ouders moeten zwoegen om alles in het gareel te houden): krijgt die nog wel wat beweging ? Kan je iets doen om de hond & baasjes te ontlasten?

Ik gun je alle gezondheid, en hopelijk komen we snel weer tot een normale situatie. Maar ik gun  je ook de warmte van leuke en fijne momenten met je gezin & met je hond..

Over de schrijver
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten, en bovendien gediplomeerd Gedragstherapeut en Trainer voor honden. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in 7 'buitenlanden' en 10 verschillende steden, maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.
Reactie plaatsen

5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden

Dé Gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren

Ontdek hoe je als honden- en kattenprofessional jouw klanten beter kunt adviseren op het gebied van voeding.

Inclusief:

  • de grootste voedingsfouten die baasjes vaak maken
  • 5 snelle checks voor het beoordelen van voer
  • De geheime mythe rondom granen
  • Eiwitten en vetten: ja of nee?
  • Wat ingrediënten je écht vertellen (en wat niet)


En nog veel meer om je klanten en hun huisdieren gelukkig en gezond te houden!

Wil jij je klanten helpen bij het verbeteren van de gezondheid van hun huisdieren?


Download dan mijn GRATIS gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren.

Gratis Gids met 5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden