DigiPup, hoezo?

DigiPup is de naam van deze website, en misschien denk je ‘hoezo?’

[Update: Per Februari 2018 zijn de blogartikelen van DigiPup.nl overgebracht naar DigiDog.nl -> alles voor mee gebruikersgemak voor jou als lezer]

Dus ik wil graag iets daarover uitleggen: Sinds 2013 ben ik bezig met: DigiDog.nl, een website waar je informatie kunt vinden over honden, het trainen van honden en speciaal over het Speuren en Detectiewerk met je hond. Allemaal leuke dingen die ik zelf in de praktijk heb toegepast. En dat deed ik niet alleen:

Wilson, mijn oudduitse herder was mijn partner-in-business. Een lieve grote lobbes die dolgraag wilde speuren en zoeken, vandaar dat de website steeds meer over dit onderwerp ging.

Opvoeding van je hond, wat is belangrijk

Maar helaas is Wilson, met zijn 9 jaren, veel te jong van ons heengegaan. In Februari 2017 voelde hij zich niet fit, en binnen een paar dagen moesten we hem laten gaan, een agressieve levertumor bleek fataal. Vreselijk.

Na weken en maanden ‘last’ te hebben van een  leeg en stil huis, zijn we nu toch weer op zoek naar een nieuw gezinslid.  Een leuke reu, en in ieder geval een puppy.

Nieuwe Puppy

Dus, op het moment dat ik dit schrijf zijn we actief aan het zoeken naar een puppy, in de hoop dat hij hier binnen een aantal weken de stilte doorbreekt en waarschijnlijk ook mijn nachtrust doorbreekt

Vanaf het eerste moment van deze nieuwe zoektocht merkte ik dat er zoveel vragen zijn. En zoveel informatie, en je moet beslissingen nemen. Phoe, dat is niet makkelijk, ook niet voor mij, ondanks mijn kennis over honden. Dus ik kan me voorstellen dat anderen daar ook tegenaan lopen. En wat is het dan mooier dat je via internet veel informatie en tips kunt delen.

Dus: het plan voor deze website was geboren!

DigiPup

De naam?  Ja, dat was een logische stap:  Naast de website DigiDog.nl moest er logisch een DigiPup.nl komen, vandaar 🙂

Ik hoop hier veel van je vragen over puppy’s te kunnen beantwoorden, en je te helpen met specifieke situaties met jouw pup. Verder ‘neem ik je graag mee’ in de zoektocht naar onze nieuwe puppy, net zoals zijn eerste weken en maanden hier bij ons.

Ik wens je veel plezier bij het rondkijken op deze site.  Oh, en ik wil je meteen 1 ding vragen:

Zou je mij willen laten weten wat jouw grootste uitdaging is met betrekking tot jouw Puppy ?  Je kan mij een mailtje sturen op:  mandy@digidog.nl  Of hier klikken —>>>

Dat zou mij enorm helpen, dus ik ben je dankbaar. Ik weet dan namelijk dat ik schrijf over onderwerpen die mijn lezers (jij dus) belangrijk vinden.

Veel plezier met rondkijken op DigiPup !

Over de schrijver
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten, en bovendien gediplomeerd Gedragstherapeut en Trainer voor honden. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in 7 'buitenlanden' en 10 verschillende steden, maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.
Reactie plaatsen

5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden

Dé Gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren

Ontdek hoe je als honden- en kattenprofessional jouw klanten beter kunt adviseren op het gebied van voeding.

Inclusief:

  • de grootste voedingsfouten die baasjes vaak maken
  • 5 snelle checks voor het beoordelen van voer
  • De geheime mythe rondom granen
  • Eiwitten en vetten: ja of nee?
  • Wat ingrediënten je écht vertellen (en wat niet)


En nog veel meer om je klanten en hun huisdieren gelukkig en gezond te houden!

Wil jij je klanten helpen bij het verbeteren van de gezondheid van hun huisdieren?


Download dan mijn GRATIS gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren.

Gratis Gids met 5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden