DigiDog Hondentraining online gaat van start!
in Nieuws
0 min. leestijd

DigiDog Hondentraining online gaat van start!

DigiDog Online hondentraining start, en om meteen maar met de deur in huis te vallen: deze website gaat over honden. Dat klinkt logisch, zeker met een domeinnaam als DigiDog. Ik ben deze website gestart omdat ik weet dat veel hondeneigenaren graag meer willen weten over hun hond, over het opvoeden en trainen van hun hond, en natuurlijk over leuke bezigheden met de hond.

Geldt dit ook voor jou? Mooi! Dan zal deze site je waarschijnlijk aanspreken.

Er is veel te schrijven over honden en hondentraining, ik ben dus maar begonnen met een onderwerp wat ik erg leuk vind:  Speurwerk met de hond. Vol trots kan ik je een gratis e-book aanbieden (binnenkort op deze site !) over hoe je van je eigen hond een speurhond maakt! Dat is ongetwijfeld iets om naar uit te kijken!

DigiDog Hondentraining online is de naam die ik heb gekozen.  Natuurlijk is het geen vervanging voor de reguliere hondenschool of hondentrainer. Maar ik geloof dat er hondeneigenaren zijn die nog net iets meer willen weten, of iets anders willen leren dan hetgeen ze op de hondenschool leren.

Misschien herken jij je hierin? Goed! Dan hoop ik dat mijn schrijfwerk hier een passend antwoord op geeft!  Ik zou het erg leuk vinden als je reageert op mijn blogposts, of misschien heb je vragen, opmerkingen of ideeën.

Je kunt mij ook altijd een email sturen: info@digidog.nl

 

Veel leesplezier!

Mandy Gerris

Over de schrijver
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten, en bovendien gediplomeerd Gedragstherapeut en Trainer voor honden. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in 7 'buitenlanden' en 10 verschillende steden, maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.
Reactie plaatsen

5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden

Dé Gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren

Ontdek hoe je als honden- en kattenprofessional jouw klanten beter kunt adviseren op het gebied van voeding.

Inclusief:

  • de grootste voedingsfouten die baasjes vaak maken
  • 5 snelle checks voor het beoordelen van voer
  • De geheime mythe rondom granen
  • Eiwitten en vetten: ja of nee?
  • Wat ingrediënten je écht vertellen (en wat niet)


En nog veel meer om je klanten en hun huisdieren gelukkig en gezond te houden!

Wil jij je klanten helpen bij het verbeteren van de gezondheid van hun huisdieren?


Download dan mijn GRATIS gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren.

Gratis Gids met 5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden