DigiDog Hondentraining online gaat van start!
in Nieuws
1 min. leestijd

DigiDog Hondentraining online gaat van start!

DigiDog Online hondentraining start, en om meteen maar met de deur in huis te vallen: deze website gaat over honden. Dat klinkt logisch, zeker met een domeinnaam als DigiDog. Ik ben deze website gestart omdat ik weet dat veel hondeneigenaren graag meer willen weten over hun hond, over het opvoeden en trainen van hun hond, en natuurlijk over leuke bezigheden met de hond.

Geldt dit ook voor jou? Mooi! Dan zal deze site je waarschijnlijk aanspreken.

Er is veel te schrijven over honden en hondentraining, ik ben dus maar begonnen met een onderwerp wat ik erg leuk vind:  Speurwerk met de hond. Vol trots kan ik je een gratis e-book aanbieden (binnenkort op deze site !) over hoe je van je eigen hond een speurhond maakt! Dat is ongetwijfeld iets om naar uit te kijken!

DigiDog Hondentraining online is de naam die ik heb gekozen.  Natuurlijk is het geen vervanging voor de reguliere hondenschool of hondentrainer. Maar ik geloof dat er hondeneigenaren zijn die nog net iets meer willen weten, of iets anders willen leren dan hetgeen ze op de hondenschool leren.

Misschien herken jij je hierin? Goed! Dan hoop ik dat mijn schrijfwerk hier een passend antwoord op geeft!  Ik zou het erg leuk vinden als je reageert op mijn blogposts, of misschien heb je vragen, opmerkingen of ideeën.

Je kunt mij ook altijd een email sturen: info@digidog.nl

 

Veel leesplezier!

Mandy Gerris

Over de schrijver
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd hondentrainer en gedragstherapeut. En vanaf 2019 ook gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in Warschau PL, in Engeland, Santiago de Chili in München en Stuttgart (Zuid-Duitsland), en nu onder de rook van Antwerpen...Maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.
Reactie plaatsen
Met deze korte checklist weet je of jouw hond mogelijk allergisch of intolerant is. Jeuk is een bekend symptoom: maar er bestaan meer symptomen die veel hondeneigenaren niet zien. Met deze gratis checklist weet je het in 10 minuten :-)