Speuren met je hond: nu gratis E-book!
1 min. leestijd

Speuren met je hond: nu gratis E-book!

Het gratis E-book: ‘Ontdek de speurneus van  je hond’ is klaar! Je kunt het simpelweg downloaden door bovenaan de pagina je naam + emailadres in te vullen. En per omgaande heb je het bijna 50 pagina tellende boek in je bezit! Met veel plezier heb ik de laatste maanden hard gewerkt aan dit boek. Wat staat er zoal in?

Het boek beschrijft heel praktisch hoe speuren werkt. Wat is speuren en zoeken, en hoe pak je dit aan als je je eigen hond wilt laten werken.

Eenvoudig stappenplan in dit gratis E-book

Het leuke is dat er een stappenplan in staat waarmee je heel eenvoudig zelf je eigen hond aan het speurwerk kunt zetten. Heel praktisch en duidelijk omschreven, zodat je vandaag nog, in je eigen huis, aan de slag kunt.

Maar ik heb geen speurhond!

Nu denk je misschien,  ook mijn hond?  Jawel, ik weet zeker dat jouw hond het ook kan. Tenminste: als zijn neus het (nog) doet. Natuurlijk heeft de ene hond een betere neus dan de ander, en leert de ene hond sneller dan de ander. Maar op eigen tempo kan iedere hond leren speuren. Binnen een paar weken kun je de show stelen met de speurkwaliteiten van jouw eigen Franse Bulldog, Chihuahua, Duitse Dog, Herder, Poedel of wat voor (mix-)hond je ook hebt.

Kijk rustig in mijn boek, mocht je vragen hebben, laat mij het weten. Ook zou ik het leuk vinden als je een reactie op mijn boek hieronder achterlaat.

Veel lees en speurplezier!

Mandy Gerris

Over de schrijver
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten, en bovendien gediplomeerd Gedragstherapeut en Trainer voor honden. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in 7 'buitenlanden' en 10 verschillende steden, maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.
Jacqueline van Duijn-Koppen
Door

Jacqueline van Duijn-Koppen

op 30 Jun 2013

Geweldige site, heel veel nieuws en positieve stimuli voor mijn honden, erg blij dat ik deze site gevonden heb mogen vinden !!!!!

Essilia
Door

Essilia

op 17 Jul 2013

Ik zou graag dat boek willen zou u het kunnen brengen of ik kan het halen mijn straat denhaag leidscheveen fransrobbelaan 11 Gr. Essilia bedankt

Essilia
Door

Essilia

op 17 Jul 2013

Super site en natuurlijk super voor mij (uw) hond

Mandy
Door

Mandy

op 20 Jul 2013

Hallo Essilia, Je kunt het Ebook gratis downloaden als je de instructies op de site volgt. Laat maar weten als het niet mocht lukken, dan assisteer ik je daarbij. Als het wel lukt: veel lees- en speurplezier! Groet, Mandy - DigiDog.nl

Greet
Door

Greet

op 21 Jan 2014

Bedankt voor je mooie e-boek Via Helma van Dogwise zijn we op jouw spoor gezet. Dat zal zeer zeker leiden tot leuke speur-avonden. Groet, Greet

Mandy Gerris
Door

Mandy Gerris

op 22 Jan 2014

Hai Greet, leuk dat je reageert. Veel plezier van het e-book en natuurlijk vooral van de speur-avonden :)

els
Door

els

op 22 Jul 2014

Ik ben wel benieuwd naar je boek over speuren. Vr gr Els hoebee

Mandy Gerris
Door

Mandy Gerris

op 29 Jul 2014

Hallo Els, Dank voor je berichtje. Heb je het E-book al gedownload? Het is een gratis boek waarin de eerste stappen beschreven staan voor het DigiDog Speurwerk. En mocht je het vervolgboek bedoelen: ja, daar wordt hier heel hard aan gewerkt, dus dat komt er aan! Groeten, Mandy

Shahbaz van Stphout
Door

Shahbaz van Stphout

op 27 Aug 2014

Hallo Mandy, het speuren vindt Bas superleuk. Hij heeft nu een tijd met een kaasbakje gespeurd. Zodra ik dat bakje in de hand had, reageerde hij altijd erg enthousiast. Sinds vandaag ben ik met gedroogd kattenkruid in combinatie met het kaasbakje bezig gegaan, ook dit is erg leuk. Wat een fantastische manier van samen werken met je hond is dit! Ik ben heel blij dat ik d.m.v jouw e-book dit nu kan doen met mijn Cocker. Groetjes, Shahbaz

Rika Kloosterman
Door

Rika Kloosterman

op 10 Dec 2014

wil dit graag bij onze club gaan introduceren, daar komt wat informatie over goed van pas

Mandy Gerris
Door

Mandy Gerris

op 10 Dec 2014

Leuk Rita ! Er zijn inderdaad meerdere hondenscholen en clubs die gebruik maken van dit E-book. Ik vind dat helemaal leuk, wel een verzoekje van mijn kant ;) Als je de cursisten een 'hand out' of zo wilt geven: zou ik het prettig vinden als je mensen zelf via deze website hun eigen exemplaar laat downloaden. Waarom? Dan weet ik (en jullie) zeker dat ze een origineel exemplaar hebben (en de laatste/ meest actuele versie). Dat werkt voor jullie prettig (lijkt me), en voor mij ook. In ieder geval succes op de club, en als er vragen of zo zijn hoor ik het graag. Ook zou ik het leuk vinden nog eens te lezen hoe jullie dit op de hondenschool aanpakken ;)

Rose
Door

Rose

op 16 Aug 2015

Onze bijna 2-jarige Duitse herder reu vindt speuren geweldig. Dankzij jouw e-book doen we het beide nog beter en is het speuren is nog leuker geworden. Bedankt hiervoor.

Mandy
Door

Mandy

op 16 Sep 2015

Dank je, Rose, dat is super om te lezen! Veel plezier samen met het speuren

Jo
Door

Jo

op 18 Jan 2018

Het lijkt me erg leuk om met het ebook aan de slag te gaan.

Mandy
Door

Mandy

op 19 Jan 2018

Hai Jo, helemaal top! Veel plezier ervan... en laat me weten als je vragen hebt of zo ;)

Marianne Van Den Berg
Door

Marianne Van Den Berg

op 15 Apr 2018

Wil dat wel eens lezen...nieuwe uitdaging

Monique Dijst
Door

Monique Dijst

op 28 Apr 2018

Wat leuk!!!!

Geeroms P
Door

Geeroms P

op 12 May 2018

Leuk , tijd voor iets nieuws

Lolke Weegenaar
Door

Lolke Weegenaar

op 12 Jun 2018

Graag zou ik jouw boek Detectiewerk downloaden, maar ik krijg de melding dat de site niet beschikbaar is. Hoe kan ik het boek downloaden?

Mandy
Door

Mandy

op 12 Jun 2018

Ai... dat was natuurlijk niet de bedoeling ;-) Als het goed is moet alles (weer) werken. Het makkelijkst is om op de Home-pagina van DigiDog ietsje naar beneden te scrollen. Daar vind je een 'knop' waarmee je direct je mailadres kan invoeren zodat het ebook per omgaande in je mail komt... laat me weten als het toch niet mocht lukken :-) .. Hier de link naar de home-pagina: https://digidog.nl/

Hans Hester
Door

Hans Hester

op 03 Jan 2024

Ben benieuwd

Reactie plaatsen

5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden

Dé Gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren

Ontdek hoe je als honden- en kattenprofessional jouw klanten beter kunt adviseren op het gebied van voeding.

Inclusief:

  • de grootste voedingsfouten die baasjes vaak maken
  • 5 snelle checks voor het beoordelen van voer
  • De geheime mythe rondom granen
  • Eiwitten en vetten: ja of nee?
  • Wat ingrediënten je écht vertellen (en wat niet)


En nog veel meer om je klanten en hun huisdieren gelukkig en gezond te houden!

Wil jij je klanten helpen bij het verbeteren van de gezondheid van hun huisdieren?


Download dan mijn GRATIS gids voor het beste voedingsadvies voor honden- en katteneigenaren.

Gratis Gids met 5 checks om topvoer van baggervoer te onderscheiden