Page content

article content

Speuren met je hond: nu gratis E-book!

Het gratis E-book: ‘Ontdek de speurneus van  je hond’ is klaar! Je kunt het simpelweg downloaden door bovenaan de pagina je naam + emailadres in te vullen. En per omgaande heb je het bijna 50 pagina tellende boek in je bezit! Met veel plezier heb ik de laatste maanden hard gewerkt aan dit boek. Wat staat er zoal in?

Het boek beschrijft heel praktisch hoe speuren werkt. Wat is speuren en zoeken, en hoe pak je dit aan als je je eigen hond wilt laten werken.

Eenvoudig stappenplan in dit gratis E-book

Het leuke is dat er een stappenplan in staat waarmee je heel eenvoudig zelf je eigen hond aan het speurwerk kunt zetten. Heel praktisch en duidelijk omschreven, zodat je vandaag nog, in je eigen huis, aan de slag kunt.

Maar ik heb geen speurhond!

Nu denk je misschien,  ook mijn hond?  Jawel, ik weet zeker dat jouw hond het ook kan. Tenminste: als zijn neus het (nog) doet. Natuurlijk heeft de ene hond een betere neus dan de ander, en leert de ene hond sneller dan de ander. Maar op eigen tempo kan iedere hond leren speuren. Binnen een paar weken kun je de show stelen met de speurkwaliteiten van jouw eigen Franse Bulldog, Chihuahua, Duitse Dog, Herder, Poedel of wat voor (mix-)hond je ook hebt.

Kijk rustig in mijn boek, mocht je vragen hebben, laat mij het weten. Ook zou ik het leuk vinden als je een reactie op mijn boek hieronder achterlaat.

Veel lees en speurplezier!

Mandy Gerris

Mandy
drs Mandy Gerris is van huis uit bedrijfskundige en daarnaast gediplomeerd hondentrainer en gedragstherapeut. En vanaf 2019 ook gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden- en katten. Ze is de centrale spil en oprichter van Digidog. Sinds 2008 fulltime professioneel bezig met honden. Ze woonde eerder (met echtgenoot en hond) in Warschau PL, Cheshire UK, Santiago de Chili en momenteel in Stuttgart (Zuid-Duitsland). Maar gelukkig is er overal internet. Een gewone dag betekent voor haar: informatie vergaren, schrijven, leren, delen, creëren en werken met honden, hun eigenaren, haar eigen hond, en het drinken van een perfecte kop koffie.

Comment Section

20 reacties op “Speuren met je hond: nu gratis E-book!


Door Jacqueline van Duijn-Koppen op 30 juni 2013

Geweldige site, heel veel nieuws en positieve stimuli voor mijn honden, erg blij dat ik deze site gevonden heb mogen vinden !!!!!


Door Essilia op 17 juli 2013

Ik zou graag dat boek willen zou u het kunnen brengen of ik kan het halen mijn straat denhaag leidscheveen fransrobbelaan 11 Gr. Essilia bedankt


Door Essilia op 17 juli 2013

Super site en natuurlijk super voor mij (uw) hond


Door Mandy op 20 juli 2013

Hallo Essilia,

Je kunt het Ebook gratis downloaden als je de instructies op de site volgt. Laat maar weten als het niet mocht lukken, dan assisteer ik je daarbij. Als het wel lukt: veel lees- en speurplezier! Groet, Mandy – DigiDog.nl


Door Greet op 21 januari 2014

Bedankt voor je mooie e-boek
Via Helma van Dogwise zijn we op jouw spoor gezet.
Dat zal zeer zeker leiden tot leuke speur-avonden.
Groet, Greet


Door Mandy Gerris op 22 januari 2014

Hai Greet, leuk dat je reageert. Veel plezier van het e-book en natuurlijk vooral van de speur-avonden 🙂


Door els op 22 juli 2014

Ik ben wel benieuwd naar je boek over speuren.

Vr gr
Els hoebee


Door Mandy Gerris op 29 juli 2014

Hallo Els, Dank voor je berichtje. Heb je het E-book al gedownload? Het is een gratis boek waarin de eerste stappen beschreven staan voor het DigiDog Speurwerk. En mocht je het vervolgboek bedoelen: ja, daar wordt hier heel hard aan gewerkt, dus dat komt er aan! Groeten, Mandy


Door Shahbaz van Stphout op 27 augustus 2014

Hallo Mandy, het speuren vindt Bas superleuk. Hij heeft nu een tijd met een kaasbakje gespeurd. Zodra ik dat bakje in de hand had, reageerde hij altijd erg enthousiast. Sinds vandaag ben ik met gedroogd kattenkruid in combinatie met het kaasbakje bezig gegaan, ook dit is erg leuk. Wat een fantastische manier van samen werken met je hond is dit! Ik ben heel blij dat ik d.m.v jouw e-book dit nu kan doen met mijn Cocker.
Groetjes, Shahbaz


Door Rika Kloosterman op 10 december 2014

wil dit graag bij onze club gaan introduceren, daar komt wat informatie over goed van pas


Door Mandy Gerris op 10 december 2014

Leuk Rita ! Er zijn inderdaad meerdere hondenscholen en clubs die gebruik maken van dit E-book. Ik vind dat helemaal leuk, wel een verzoekje van mijn kant 😉 Als je de cursisten een ‘hand out’ of zo wilt geven: zou ik het prettig vinden als je mensen zelf via deze website hun eigen exemplaar laat downloaden. Waarom? Dan weet ik (en jullie) zeker dat ze een origineel exemplaar hebben (en de laatste/ meest actuele versie). Dat werkt voor jullie prettig (lijkt me), en voor mij ook. In ieder geval succes op de club, en als er vragen of zo zijn hoor ik het graag. Ook zou ik het leuk vinden nog eens te lezen hoe jullie dit op de hondenschool aanpakken 😉


Door Rose op 16 augustus 2015

Onze bijna 2-jarige Duitse herder reu vindt speuren geweldig. Dankzij jouw e-book doen we het beide nog beter en is het speuren is nog leuker geworden. Bedankt hiervoor.


Door Mandy op 16 september 2015

Dank je, Rose, dat is super om te lezen! Veel plezier samen met het speuren


Door Jo op 18 januari 2018

Het lijkt me erg leuk om met het ebook aan de slag te gaan.


Door Mandy op 19 januari 2018

Hai Jo, helemaal top! Veel plezier ervan… en laat me weten als je vragen hebt of zo 😉


Door Marianne Van Den Berg op 15 april 2018

Wil dat wel eens lezen…nieuwe uitdagingDoor Geeroms P op 12 mei 2018

Leuk , tijd voor iets nieuws


Door Lolke Weegenaar op 12 juni 2018

Graag zou ik jouw boek Detectiewerk downloaden, maar ik krijg de melding dat de site niet beschikbaar is.
Hoe kan ik het boek downloaden?


Door Mandy op 12 juni 2018

Ai… dat was natuurlijk niet de bedoeling 😉 Als het goed is moet alles (weer) werken. Het makkelijkst is om op de Home-pagina van DigiDog ietsje naar beneden te scrollen. Daar vind je een ‘knop’ waarmee je direct je mailadres kan invoeren zodat het ebook per omgaande in je mail komt… laat me weten als het toch niet mocht lukken 🙂 .. Hier de link naar de home-pagina: https://digidog.nl/

Plaats een reactie


*