De voerbak van je hond: belangrijker dan je misschien denkt!
10 min. leestijd

De voerbak van je hond: belangrijker dan je misschien denkt!

De voerbak, zo belangrijk?!  Wow!  Echt?  Dat ging regelmatig door mijn hoofd in het afgelopen jaar.  Want ineens kwamen er allerlei extra inzichten. Waarover?  Over de voeding voor de hond.

In dit artikel laat ik je graag een aantal van die inzichten zien:

Riet Meijer
Door

Riet Meijer

op 31 Oct 2018

Bijzonder interessant Ik ben ook nog steeds aan het zoeken Vlgs de homeopatische dierenarts is Farmfood fresh een van de besten en ik zag dat er ook omega 3 vetzuur in zat ipv de omega 6 Die bij mensen bij teveel ontstekingen geven en dat zal bij honden denk ik niet anders zijn Maar helaas lust mijn hond van 1 jaar dit niet en prins vers die trouwens overmatig omega 6 erin hebben zitten ook niet.

Reactie plaatsen

Heeft je hond jeuk of een allergie? Gratis checklist

Met deze korte checklist weet je of jouw hond mogelijk allergisch of intolerant is. Jeuk is een bekend symptoom: maar er bestaan meer symptomen die veel hondeneigenaren niet zien. Met deze gratis checklist weet je het in 10 minuten :-)