"Nooit gedacht dat mijn hond dit zo snel zou kunnen..."

Gun je hond ontspanning en plezier + jezelf het gemak van een leuke (snelle) training die je zelf thuis kan doen. Resultaat?


Je hond moe & voldaan in 10 minuutjes 

Bestel direct

Nog elke dag ben ik verbijsterd... Waarom ?


Over de enorme mogelijkheden die een hondenneus heeft: Speurneuzen zijn het. 

Hai, mijn naam is Mandy Gerris, professioneel hondentrainer, gedragstherapeut en speurhondentrainer. Je ziet me hier op de foto met mijn eigen hond Wilson, die letterlijk en figuurlijk een grote speurneus had...


Maar ik merkte het speurtalent ook bij de  vele tientallen honden die ik de afgelopen 7 jaar in mijn speurlessen had en ik zie het ook bij de ruim 900 deelnemers aan deze online cursus.

En weet je wat het mooie is? 


We hoeven het de hond helemaal niet te leren! Ze kunnen het al van nature. Het enige dat we ze leren is het 'spelletje' om samen op zoek te gaan naar.... (vul maar in welke 'luchtje' je zou willen trainen)


Jouw hond speurt misschien al, of misschien wil je dit graag gaan doen. Lees dan vooral verder...

Mandy met Wilson in 2016

Vele uren studeren, uitproberen en lesgeven had ik nodig..... maar ik kan je nu wel de cruciale basisstappen geven

waarmee jouw hond in enkel sessies Detectiewerk-zoekt !

De basis is volgens de DigiDog detectiewerkmethode. Heel praktisch en uit te voeren met wat je thuis aan spulletjes hebt. Via de video's en korte uitleg en het vóórdoen gaat het je lukken om dit nog sneller toe te passen.  Dus ontwikkelde ik deze Mini-Cursus waarin je de kern van Detectie-speurwerk direct thuis kan doen. Vandaag nog.  En daarmee: 


 • Speurt jouw eigen hond (detectie-werk) binnen enkele oefensessies
 • Oefen je dit thuis, vanuit je luie stoel (of in je tuin of in het park), net wat je wilt
 • Heb je levenslang toegang tot de korte video tutorials die je simpelweg volgt en nadoet, en jouw hond kan het ook
 • Heb je direct een leuke activiteit voor regenachtige dagen, of tijdens de verplichte 'thuisdagen' in deze tijd.
 • of voor de kinderen (om samen met de hond te doen),
 • Extra tip: kinderen van 2 tot 88 jaar vinden dit super!
 • of voor een dag dat je niet zoveel tijd met je hond kunt besteden,
 • of om je drukke & energieke hond lekker moe te maken
 • heb je dé technieken waar Speuren en Zoeken op is gebaseerd 
 • en kan je deze eindeloos variëren 
 • Krijg je een (nog) betere band met je hond
 • En maakt het leven van jouw hond nog leuker

Ja, dit wil ik graag

Dit vinden andere cursisten:

"Helder in Jip-en Janneketaal voor de hondeneigenaar"

Deelnemer Cursus Detectiewerk

"Helder en goed opgebouwd. De Video's zijn een pluspunt."

Deelnemer Cursus Detectiewerk

"Belangrijk vond ik dat ik de lessen ... in mijn eigen tijd en tempo kon volgen"

Deelnemer Cursus Detectiewerk

"Veel beeld, duidelijke uitleg, goed toegankelijk voor de 'leek'"

Deelnemer Cursus Detectiewerk

null

Wat krijg je bij deze Mini-Cursus Detectiewerk:

Deel 1: Boodschappenlijstje


Deze cursus is bedoeld om je snel te laten starten: dus in weinig woorden krijg je de informatie die je nodig hebt + het boodschappenlijstje om vandaag nog te starten. 

Het mooie is: er zijn geen dure atributen nodig, het meeste heb je waarschijnlijk al in huis.

Waar het ebook meer uitleg en achtergrond informatie geeft, helpt deze cursus om vandaag nog te beginnen met Detectie-speurwerk. En natuurlijk kan je het boodschappenlijstje ook meteen op je eigen computer of tablet downloaden.

Boodschappenlijstje: wat heb je nodig voor DigiDog Detectiewerk

Ik doe mee !

Detectiewerk-cursus online: doe na wat ik je voordoe en train je eigen hond thuis

Deel 2: Do as I do


Korte video's waarin je ziet welk geurvoorwerp je gebruikt, welke geur je nodig hebt en hoe je geurvoorwerpen belucht. Technische termen, maar heel simpel na te doen. 

Dus 'do as I do', en je kan vandaag nog starten

Deel 3: De hondenneus aan het werk


Volg de uitleg in de korte video's. En jouw hond zal je laten zien dat zijn neus ook zo bijzonder is. Natuurlijk wordt je hond niet in 1 week een speurtopper of professional, maar ik verzeker je dat dit heel veel plezier oplevert: voor je hond, en voor jullie zelf ;-)

Een blije hond bij Detectiewerk: hij heeft het gevonden!

Dit is DigiDog Detectiewerk: 

Krijg nu Direct toegang tot de Mini-Cursus Detectiewerk !

Check de video's en ga vandaag nog met je hond aan de slag:Mini-Cursus Detectiewerk Online in enkele stappen je hond leren speuren bij DigiDog


null

Nu: Tijdelijk gratis bonus!

En dat is nog niet alles: naast de levenslange toegang tot de cursusmaterialen + de handige lijstjes die je kunt downloaden krijg je ook toegang tot de speciale besloten Facebookgroep. Hier ontmoet je andere deelnemers, je kan je ervaringen delen, vragen stellen en natuurlijk ook vol trots showen hoe geweldig de neus van jouw hond is. Deze Community is tijdelijk helemaal gratis, en blijft voor jou ook levenslang gratis.

Ik hoop je daar snel te mogen begroeten

 


Toegang tot de Mini -Cursus Detectiewerk & speciale DigiDog Community in de facebook-groep

 nu voor een eenmalige investering van slechts: 


€ 7,00 Euro


DigiDog Mini-Cursus Detectiewerk ook voor jouw hond, klik hier
null
Praktische informatie:
 • Als je de 'direct toegang' knop of 'aanmeldknop' aanklikt kom je op een bestelpagina, vul daar je naam en email-adres in, en kies je betaalmethode. 
 • Nadat je de betaling hebt gedaan, ontvang je binnen 15 minuten een mailtje met de bevestiging en kan je in de cursus.
 • Je krijgt 'levenslang' toegang tot deze cursus.  En levenslang is minimaal 3 jaar, en daarna zo lang als wij in staat zijn de cursus aan te bieden.
 • In deze cursus vind je online lessen waarin met video's en uitleg-teksten en foto's: stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de eerste basis van detectie-speurwerk zelf kan doen met je eigen hond. 
 • Om de cursus te kunnen volgen heb je toegang nodig tot internet.  Je kan dit met een computer, laptop of tablet doen.
 • Deze mini-cursus is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om zelf met de (eigen) hond te oefenen. Er is geen voorkennis nodig, er is ook geen ervaring met hondentraining nodig.  We doen deze cursus stapje-voor-stapje.
 • De mini-cursus bevat 4 Onderdelen die je in ongeveer 2 uur totaal kan bekijken en lezen. Maar natuurlijk kan je deze lessen vaker herhalen én kan je zelf met je hond net zo veel oefenen als dat jullie het leuk vinden.
 • Als 'bonus' zit er nog een video-opname bij van een vragenuurtje waarin ik antwoord geef op de meest-gestelde vragen. Deze video duurt ruim een uur.  En dit is allemaal inbegrepen bij deze minicursus.
 • Aan het einde van deze minicursus weet je wat je nodig hebt voor detectiewerk met jouw eigen hond thuis (en: dit zijn verrassend simpele & goedkope spulletjes die je waarschijnlijk al thuis hebt). 
 • Bovendien weet je hoe je een detectiewerk-oefening moet voorbereiden én hoe je jouw hond leert om met zijn neus het verstopte geur-voorwerp te vinden. Kortom: de basis voor het detectie-speurwerk heb je daarmee al gelegd.
 • Bij deze mini-cursus zit geen examen of toets. Dit is puur bedoeld als ontspannende leuke bezigheid samen met je hond.
 • We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven, én dat je wellicht daarna nog meer wilt leren in de uitgebreide cursus Detectiewerk (maar: dat is natuurlijk niet verplicht).
 • In ieder geval wensen we je heel veel plezier met de mini-cursus als je besluit mee te doen.  Je kan als deelnemer in de speciale community jouw ervaringen delen, en je vragen stellen (je hebt geen facebook nodig).
 • Wij, van DigiDog, hebben de cursus met veel liefde en plezier gemaakt, we willen graag dat er zoveel mogelijk mensen (en vooral ook hun honden) plezier aan beleven. We streven er dan ook naar om dit zo waardevol mogelijk te doen, daarom vragen we je, als je besluit deel te nemen, ook om feedback over deze mini-cursus.  Zodat wij het aanbod steeds weer kunnen verbeteren.