Speuren met je hond: nu gratis E-book!

Het gratis E-book: ‘Ontdek de speurneus van  je hond’ is klaar! Je kunt het simpelweg downloaden door bovenaan de pagina je naam + emailadres in te vullen. En per omgaande heb je het bijna 50 pagina tellende boek in je bezit! Met veel plezier heb ik de laatste maanden hard gewerkt aan dit boek. Wat staat er zoal in?

Het boek beschrijft heel praktisch hoe speuren werkt. Wat is speuren en zoeken, en hoe pak je dit aan als je je eigen hond wilt laten werken.

Eenvoudig stappenplan in dit gratis E-book

Het leuke is dat er een stappenplan in staat waarmee je heel eenvoudig zelf je eigen hond aan het speurwerk kunt zetten. Heel praktisch en duidelijk omschreven, zodat je vandaag nog, in je eigen huis, aan de slag kunt.

Maar ik heb geen speurhond!

Nu denk je misschien,  ook mijn hond?  Jawel, ik weet zeker dat jouw hond het ook kan. Tenminste: als zijn neus het (nog) doet. Natuurlijk heeft de ene hond een betere neus dan de ander, en leert de ene hond sneller dan de ander. Maar op eigen tempo kan iedere hond leren speuren. Binnen een paar weken kun je de show stelen met de speurkwaliteiten van jouw eigen Franse Bulldog, Chihuahua, Duitse Dog, Herder, Poedel of wat voor (mix-)hond je ook hebt.

Kijk rustig in mijn boek, mocht je vragen hebben, laat mij het weten. Ook zou ik het leuk vinden als je een reactie op mijn boek hieronder achterlaat.

Veel lees en speurplezier!

Mandy Gerris