Voerexpert of VOEDINGSADVISEUR voor honden & katten WORDEN?

Vul in, en je wordt als eerste op de hoogte gehouden:
DigiDog Online Opleiding tot Voedingsadviseur voor honden & katten

Heb je interesse?

Zorg dat je op deze speciale insider-lijst komt, zodat je als eerste alle informatie ontvangt.
De aanmeldingen gaan meestal erg snel, en door jezelf alvast op deze insider-lijst te zetten ben jij er als eerste bij, én profiteer je van extra bonussen.
Klik hieronder op de Oranje knop zodat je op de speciale interesse-lijst komt.


(natuurlijk is dit zonder enige verplichting tot deelname: enkel ter informatie voor geïnteresseerden)

Mandy Gerris is eigenaar van DigiDog , Floris is de niet-digitale hond binnen het bedrijf
50%
Insider-lijst Opleiding Voerexpert
Zet mij op de insiderlijst, zodat ik als eerste nieuws krijg én extra bonussen
zodat ik niets zal missen
Ja! zet mij op die insider-lijst >>

Over de Online Opleiding:

De online Opleiding tot professioneel, allround Voerexpert duurt ca. 6 maanden. 
Ideaal voor jou als je:

  •  vooral jouw kennis over voeding en voer voor hond & kat wil verbeteren
  • wilt weten hoe je voer in de winkel goed kan beoordelen (brokken, blik, KVV en ander vers voer)
  • andere eigenaren wilt helpen met hun vragen over voer voor hun hond of kat.

Met deze opleiding, Module A, ben je dus een Voerexpert voor honden- en kattenvoer. Dit gaat zowel over brokken, blikvoeding of ander kant-en-klaar voer. Maar ook leer je de fijne kneepjes van een verse maaltijd (rauw of gekookt) voor de hond of kat.


Wil je na deze opleiding door om een professioneel Voedingsadviseur voor hond en kat te worden?  Dan kan je verder met een vervolg, Module B, waarin je leert hoe je voerplannen maakt, bij ziekte en aandoeningen, voor puppy's, kittens of andere situaties, en nog veel meer.

In module B leer ik je ook hoe je jouw eigen praktijk als Voedingsadviseur succesvol opstart. 

Module A tot Voerexpert is een online programma van ca. 27 weken waarin je 24 weeklessen ontvangt (iedere week een nieuwe les). Er is dus extra tijd ingepland voor als je de komende maanden nog een vakantie hebt of om andere redenen een korte studie-break wilt.


Je leert zelfstandig, op het moment dat het jou past (een les bestaat uit een video van max. 2 uurtjes en soms oefeningen of een stukje uit de hand-out).  Tegelijkertijd leer je nooit alleen: je bent lid van een unieke en actieve community waar je vragen kan stellen, elkaar verder kan helpen en natuurlijk ben ikzelf er ook.

Er zijn nog veel meer extra's, die deel ik graag me je als je op de 'interesse-lijst' staat.

Wanneer start de opleiding?

Vul in, en je wordt als eerste op de hoogte gehouden:

Je gegevens zijn 100% veilig. Je ontvangt informatie vrijblijvend en je kan je op ieder moment afmelden van de lijst.
Your information is safe with us

Dit zeggen deelnemers: 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fijn dat het online kon..
Ik vond het heel fijn dat ik niet steeds op een locatie hoefde te zijn, dat scheelt zoveel tijd. En de video's kon ik altijd rustig even opnieuw bekijken als ik wilde.
Renske
Lekker praktisch
Fijn dat we niet alleen veel informatie kregen, maar vooral ook uitleg over de praktijk. En dat we alle documenten van jou mogen zien voor de praktijk was ook hartstikke handig.
Shannen
2 uurtjes per week is fijn..
Vaak zit je in een opleiding om-de-week een hele dag in een les. Dat is wel een lange dag om alles te kunnen opnemen. Met 2 uurtjes per week, ook zelf in te delen blijft de informatie veel beter 'hangen'. 
Chantal

Veel gestelde vragen:

Module A? Ben ik dan voedingsadviseur?

Met Module A heb je een goede en belangrijke (=noodzakelijke) basis voor het vak van voedingsadviseur voor hond of kat. En je bent allround en professional Voerexpert.

Maar voor het adviseren bij ziekten en kwalen is Module B belangrijk.  In Module B leer ik je de voerplannen bij ziekten en kwalen van het dier (da's wel nuttig als voedingsdeskundige 😉) en ook

hoe je je eigen voedingsadviespraktijk opzet, het voedingsadvies praktisch doet en hoe je aan je eerste eigen klanten komt.
Kortom: met Module A + B ben je Professioneel DigiDog Voedingsadviseur.

Moet ik Module B verplicht hierna doen?

Nee, zeker niet!

k heb juist de opzet in 2 modules ontworpen omdat sommige mensen helemaal niet van plan zijn om voedingsadviseur te worden. Zij willen vooral meer kennis over voeding en de voedingsbehoefte van honden en katten weten, en dus als Voerexpert andere eigenaren kunnen helpen bij de keuze van voer.
Denk bijvoorbeeld aan mensen die dit als hobby (voor hun eigen dieren) willen weten.
Of mensen die in een winkel werken waar diervoer wordt verkocht: ze willen beter kunnen adviseren, zonder meteen een voerplan op maat te maken voor de klant.

En zo zijn er nog andere situaties, misschien heb jij wel zo'n voorbeeld.
Anderzijds: ik verwacht dat je na Module A mogelijk de smaak te pakken krijgt en doorgaat met Module B.  
Want: wat is er mooier dan eigenaren te kunnen helpen met de gezonde voeding en goede voedingsplannen voor hun lieve viervoeter.

Hoeveel tijd ben ik ongeveer per week kwijt?

Uit ervaring blijkt dat de meeste deelnemers ongeveer 4 uur per week gemiddeld bezig zijn.  Natuurlijk zijn sommige sneller, en anderen vinden het prettig om bijvoorbeeld lange uittreksels te maken, en zullen dus iets meer tijd kwijt zijn.

Maar reken op gemiddeld 4 uur per week.
En als je eens een week niet kan, kan je natuurlijk altijd daarna zelf weer inhalen. Alle beschikbare lessen kan je immers opnieuw bekijken tot minimaal 2 maanden na afronding van jouw opleiding.

Wat is het lesniveau van deze opleiding?

Het is MBO+ / HBO niveau.

Er is geen vooropleiding verplicht. Alles is in het Nederlands.
Maar het vraagt dus wel om een beetje logisch nadenken + het volgen van de lessen (immers: de lesstof komt niet spontaan in je hoofd 'aangewaaid').
Maar: de lessen zijn levendig, vol met praktijkvoorbeelden en dus altijd bedoeld om de theorie vooral ook heel praktisch te maken.
Ben jij iemand die vooral van praktisch houdt?  Dan vind je hier altijd bij ieder onderdeel de vertaalslag naar de praktijk.
Ben jij iemand die toch ook graag wetenschappelijke onderbouwing heeft:  In deze opleiding zit ook veel extra kennis (als een soort virtuele 'bibliotheek' waar je veel wetenschappelijke studies (en linkjes naar wetenschappelijke teksten) kan vinden, zodat je jouw 'honger' naar deze kennis ook kan stillen.  
Deze wetenschappelijke kennis is geen examenstof, maar ongetwijfeld interessant voor de deelnemers die er heel blij van worden.

Voor honden of voor katten?

Deze opleiding gaat zowel over de hond als over de kat.

Dit betekent dat in de lesstof beide dieren zijn opgenomen.
Je hoeft dus niet te kiezen!  

Sterker nog: je kan het niet kiezen, de lesstof is door elkaar verweven. Maar: bedenk je vooral: 

als jij 100% kattenmens bent, of juist 100% voor honden gaat.  Het is altijd super-interessant om te zien hoe verschillend deze diersoorten zijn qua voeding. Het geeft je extra veel inzicht over jouw lievelingsdier.
Enne... wil je straks als je beide modules hebt behaald, in jouw praktijk vooral met beide diersoorten werken?  
Dat kan ook, de keuze is helemaal bij jou!

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Waar de lessen online zijn, en dus helemaal zelfstandig te volgen, sta je er natuurlijk niet alleen voor. Via de warme, speciale community kan je al je vragen stellen, en ben ik er om deze te beantwoorden en je verder te helpen.

Dus, ja, je krijgt persoonlijke ondersteuning.  En: niet alleen van mij. De levendige community is heel behulpzaam en actief: mensen helpen elkaar ook veel. Niet alleen met de inhoud, maar ook als iemand even een steuntje in de rug kan gebruiken. En het voordeel: de community is alle dagen van de week beschikbaar! 

Zorg dat je op de interesse-lijst komt, want:

Daar laat ik je als eerste weten wanneer we weer gaan starten. En bovendien krijg je een extra bonus-aanbieding nog vóór dat de deuren officieel open gaan.

50%
Je gegevens zijn 100% veilig
Ja, zet mij op je interesse-lijst >>
Your information is safe with us