DigiDog opleidingen met STAP-subsidie

Formulier voor aanmelding STAP-budget module B

Het aanvragen van STAP-subsidie moet je zelf doen (op 4 September, online).  Je hebt daarbij wèl het aanmeldformulier van DigiDog nodig. De STAP-aanvraag op 4 September is voor de Module B-groep die in het najaar van 2023 start (op 2 Oktober om precies te zijn).

Let op: de overheid is de 'spelregels' van STAP drastisch aan het wijzigen. De kans is aanwezig dat de STAP-aanvraagdag in September niet zal door gaan. Natuurlijk zit je nooit vast aan je aanmelding, dus ook in dit geval zal je STAP-aanmelding komen te vervallen.


Vul hieronder jouw gegevens in, en wij zorgen dat je binnen enkele dagen het aanmeldformulier in je email ontvangt. 

Belangrijk: Ik ga ervan uit dat je alleen Module B wilt volgen als je daadwerkelijk de STAP-subsidie krijgt toegekend. (wanneer dit onverhoopt niet mocht lukken zit je nergens verplicht aan vast).

Nog even belangrijk vooraf:

Deze aanmelding is alleen zinvol als je:
  • In Nederland woont
  • In Nederland werkt, werkzoekende bent of een uitkering hebt (nog geen AOW)
  • 18 jaar of ouder bent
  • EN, LET OP:  je volgt nu Module A, of je hebt Module A afgerond. Je kan alleen starten met Module B als je geslaagd bent voor Module A.  De aanmeldingen worden daarop gecontroleerd.  Heb je nog geen examen gedaan?  Geen zorgen: ik stem met je af hoe we dit praktisch gaan doen, meld je dan in ieder geval aan.
    Ben je 'toevallig' op deze pagina terechtgekomen en zit je nog niet in een Module A-groep van de DigiDog opleiding?  Klik dan op de oranje knop voor de juiste aanmelding voor Module A.

    Ben je hier wèl voor module B?  Vul dan het formulier onderaan even in 😊