Video met unieke tips 

Unieke informatie en praktische tips wat ieder hondenbaasje moet weten.  Raar dat 'de industrie' en 'de wetenschap' zulke belangrijke informatie NIET vertelt of zelfs verdraait. 

Ik vertel je in deze gratis video's  wat ik ontdekte, en wat cruciaal is voor de gezondheid van je lieve viervoeter


Ik nodig je graag uit deze videoserie te bekijken, vul hier je naam en mail in, en je krijgt direct toegang tot de video:

No opt-in form has been selected
Gratis Video-serie met unieke info over de gezondheid van je hond

Ik merk dat je de video degelijk hebt voorbereid wat de inhoud betreft...Wat je vertelt wist ik niet. 

Ron

Als 'baasje' van een hond heb je ermee te maken: de verzorging van je lieve viervoeter. En soms gaat dat prima en zorgenloos. Maar in andere gevallen ben je er druk mee, en is je hond je zorgenkindje.


Nadat ik vorig jaar plots mijn lieve maatje moest laten inslapen door een levertumor, en ik na maanden verdriet mijn nieuwe pup in mijn armen kon sluiten: merkte ik dat ik zó graag het beste wil doen voor mijn hondje. En dat ik geen signalen meer wilde missen... 


Ik ontdekte tot mijn verbijstering dat er heel veel informatie NIET wordt verteld aan honden-baasjes.... en dat juist die tips en weetjes nodig zijn om zelf je hond gezonder te krijgen en fit te houden... 


Daarom maakte ik 3 video's, waarin ik je vertel wat ik ontdekte. En deze video's zijn ook voor jou toegankelijk :-)


Ik ben benieuwd wat je ervan vindt natuurlijk

Hartelijke groeten,


Mandy (hier met puppy Floris) 

Mandy met Australian Shepherd puppy Floris

11 jaar

Professioneel Hondentrainer

25+

jaar 'Baasje' van mijn eigen honden

14.000+

Downloads van e-books