Checklist Gezondheid 

Handige Checklist met praktische tips voor verzorging en aandachtspuntjes, zodat je nooit meer belangrijke gezondheidssignalen bij je hond mist


  • Praktisch per lichaamsdeel beschreven
  • Direct toepasbare verzorgingstips
  • Unieke en leuke weetjes

Laat me hier weten waar ik het naartoe kan mailen en ik stuur het direct naar je toe :-)

Je gegevens zijn 100% veilig 🔒
Checklist voor de gezondheid van je hond: mis nooit meer signalen!

Leuke bijlage joh...met al die weetjes erbij en ziet er zo vrolijk uit! Super!!

Mieke

Als 'baasje' van een hond heb je ermee te maken: de verzorging van je lieve viervoeter. En soms gaat dat prima en zorgenloos. Maar in andere gevallen ben je er druk mee, en is je hond je zorgenkindje.


Nadat ik vorig jaar plots mijn lieve maatje moest laten inslapen door een levertumor, en ik na maanden verdriet mijn nieuwe pup in mijn armen kon sluiten: merkte ik dat ik zó graag het beste wil doen voor mijn hondje. En dat ik geen signalen meer wilde missen... 


Daarom heb ik deze praktische en fleurige checklist gemaakt. Met:


  • Handige tips voor dagelijkse verzorging
  • opletters die me helpen geen signalen meer te missen
  • En leuke weetjes over onze honden :-)

DigiDog Mandy Gerris met Floris de australian Shepherd

16+ jaar

Actief als Professioneel Hondentrainer en Voedingsadviseur voor Honden

280+

verschillende hondenrassen als klant getraind / geadviseerd

28.000+

Downloads van e-books, checklist en cheat-sheets