Afscheidsdeal Online Cursus Detectiewerk met je hond

Profiteer van deze eenmalige Afscheidsdeal

DigiDog Detectiewerk online cursus

van 127,- nu voor 27,-

Speciaal voor jou, als je de mini-cursus nog wilt upgraden naar de complete cursus....   De aanbieding staat nog heel eventjes open voordat het voorgoed verdwijnt:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
2650+
Honden-eigenaren gingen je voor
150
Verschillende hondenrassen doen mee..
25+
Video's in 36 lessen met leuke variaties..

Wat deelnemers over deze cursus zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik vind de cursus heel leuk opgebouwd.."
en ga een stapje moeilijker als ik merk dat mijn honden er aan toe zijn, super leuk!
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Joy vind het geweldig!" 

Morgen gaan we oefenen in  weiland!! 
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik wil je complimenteren met deze super gave duidelijke workshop" 
.. ik heb ervaring met speuren en zoekwerk, maar dit is een leuke, andere manier ...
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik stop er mee...

Vanaf 2008 was ikzelf actief met speuren en detectiewerk met mijn toenmalige hond. Je ziet ons op de foto hierzo. 

Want ik had een paar serieuze uitdagingen: Wilson (de hond) was erg actief en lastig moe & tevreden te krijgen. Hij had bovendien zo'n 4 keer in zijn leven verplichte medische lijnrust, en dat was een drama...

Ik heb met hem letterlijk rondjes in de auto gereden om hem afleiding te geven, toen hij uit frustratie van die lijnrust zijn hondenmand wilde opvreten..

In die tijd ontdekte ik detectiewerk, thuis, met je hond... Bovendien ontdekte ik 

alle voordelen die detectiewerk heeft..

En niet alleen voor Wilson, maar als Gedragstherapeut voor honden zag ik zoveel geweldige resultaten bij mijn klanten.

Vanaf 2015 bracht ik een online cursus op de markt, de eerste online cursus Detectiewerk in Nederland!

Intussen hebben meer dan 1860 deelnemers  deze complete cursus aangeschaft en nog steeds krijg ik er heel blije reacties op.

Maar nu ga ik er mee stoppen...

Niet met mijn bedrijf, maar wel met het aanbieden van deze Detectiewerk-cursus..

Waarom?

Mijn focus zit momenteel niet op detectiewerk, hoe tof ik het ook vind, ik heb echt nog belangrijke dingen te delen over Voeding-voor de hond & kat.  Ik wil dus graag ruimte maken voor andere mooie projecten...  

Je mag best weten, ik heb er serieus een beetje buikpijn van, maar eerlijk?  Dit kan eigenlijk niet meer: ik zie mezelf op die foto van 7 jaar geleden... met mijn vorige hond... het is goed om verder te gaan. 

Daarom mijn besluit om nu als afscheidskado, met Black Friday, een mega-knaller van een aanbieding te doen. Daarna gaat het voorgoed offline en kan je nooit meer instappen in deze cursus.

Mijn afscheidskado voor jou ->100 euro korting 


Detectiewerk-complete cursus -> Voor jezelf of als kadobon

Detectiewerk-complete online cursus

binnen 10 minuten heb je toegang
127,-  nu voor 27,-

Detectiewerk-complete -> Kadobon

binnen 10 minuten heb je kadobon besteld, binnen 24 uur ontvang je de bon in je mail
127,-  nu voor 27,-
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Speurneus Wilson vindt een geurvoorwerp

Doe met ons mee en zie hoe jouw hond in no-time Detectiewerk leert, om

zich vervolgens Tevreden & Voldaan te Ontspannen

Het is ook een goed alternatief voor de lange wandeling + leuk om te doen met het hele gezin...

Met deze online cursus ben je in 3 Modules al praktisch aan de slag. Daarnaast krijg je nog 11 extra Modules voor leuke variaties, extra oefeningetjes en stapjes om het moeilijker te maken.  

Onze hond vind dit zooo leuk en is er heel goed in.. hier wordt ik zo blij van...

Anja met Banjer

Met simpele materialen: dit kan je binnen in huis doen... of in de tuin

Voor de belichting van de film: hier dus in de tuin :-) 

Wat krijg je met deze  Unieke Online cursus:

Praktische en simpele uitleg

In enkele korte lessen leer je meteen de basis, zodat je direct met jouw eigen hond aan de slag kan met detectiewerk

Hersenwerken jouw pup of volwassen hond

Laat je jonge pup, puber of volwassen hond heerlijk de 'zoekpuzzels' oplossen. Je zal verbaast zijn over jouw speurneus..

De VVV: Vriendelijk Vasthoudende Vraag

Het geheim van de V.V.V. is essentieel bij detectiewerk. Ik leg je in deze cursus uit hoe dit zit..

Verstopplekken zoals de auto van de buurman

Je krijgt tevens 99+ tips voor goede verstopplekken en ook uitleg in aparte modules hoe je daar laat zoeken.

Hoe je 'Kluger Hans' kan tackelen 

En ja: dat is een heel groot paard dat je bij je detectiewerk niet erbij wilt hebben. Dus we gaan 'm tackelen.

Speuren als een pro maar geschikt voor beginners..

We starten op basic niveau, dus iedere hond & baasje kan dit. En als je samen de slag te pakken hebt is alles mogelijk..

Het leukste familiespel tijdens de feestdagen

Uit ervaring weet ik: als je hond dit een beetje snapt vindt iedereen in de familie dit superleuk: van 2 tot 99 jaar !

Direct toegang tot de complete online cursus

Na aankoop kan je direct aan de slag: binnen 10 minuten heb je jouw log-in gegevens en is de hele cursus beschikbaar

Levenslang* toegang tot de complete cursus

Levenslang = onbeperkt zolang ik de cursus online kan houden. Dus minimaal 3 jaar (maar ik verwacht en hoop nog minstens 20 jaar..)

Start nu direct met de Online Cursus Detectiewerk voor slechts 27 euro 

null
null
null

null

null

null

Mis deze laatste kans om mee te doen, niet... Na dit weekend is aanmelden nooit meer mogelijk..

Moet ik van alles aanschaffen voor Detectiewerk?

Nee, je hebt verder niets nodig. Je geur en geur-voorwerp heb je vaak al in huis (tenzij je jouw hond op narcotica laat zoeken... enfin: ik zou dat dus niet in huis hebben :-)  )

Het enige dat je voor deze cursus nodig hebt is internet (de cursus is online te volgen) en een hond + een beetje tijd en geduld. En dat is alles!

Ik wil deze cursus aan iemand kado geven, kan ik dan ook hier bestellen?

Nee, dat lossen we graag anders op: met een leuke digitale Voucher die je kado kan doen.  Je bestelt deze kadobon, en dan zorgen wij dat jij 'm in je email krijgt. Als de ontvanger de bon heeft kan hij of zij deze bij ons verzilveren en zorgen we voor toegang in de cursus.  Hier kan je de kadobon bestellen >>>

Zit er een examen bij deze cursus? 

Nee, en dat is een heel bewuste keuze.  Ikzelf vind deze vorm van detectiewerk een super-leuke activiteit voor alle honden en baasjes. Ik weet dat er ook detectiewerk-cursussen zijn met examens en levels. En dat is ook prima: als je het als sport wil gaan beoefenen en je graag wilt 'meten' met de prestaties van andere honden en baasjes is een examen misschien ook wat je zoekt.  In deze cursus vind ik dat een niet-zo-werklustige lobbes net zoveel applaus verdient bij het zoeken & vinden als de gedreven speurneus: het gaat hier vooral om samen leuk bezig zijn: voor de hond en de baasjes.. 

Mijn hond kan al speeltjes zoeken, is dit nu echt anders? 

Jazeker, natuurlijk is het leuk als je hond zijn speeltje vindt, maar zo'n speeltje is op een gegeven moment lastiger te verstoppen. Wat dacht je ervan dat je een geurdoekje van 1x1 centimeter kan ophangen in een struik in de tuin?  Of in een uitsparing van je plantenbak verstopt?  Je kan met een goed aangeleerd geur-zoek-spel 1001 meer puzzels maken.  Zo hadden wij hier eens tijdens een familie-dag de geur verstopt in de sok van Opa. Het was hilarisch, spannend en iedereen (ook Opa) vond het geweldig! 

Ik heb een Franse Bulldog* kan ik dit detectiewerk ook doen?

Vul voor de Franse Bulldog in, welk rastype jij in gedachten had... want: ja, dit is voor alle honden mogelijk. Mits ze zich fit en vrolijk genoeg voelen om samen met jouw een (speur-)spel te doen. Natuurlijk zijn er honden die mee talent hebben dan anderen.. dat is bij ons met zingen of hardlopen ook zo (heb je mij wel eens horen zingen?).   Zolang je het geduld hebt om het tempo waarin jouw hond leert te volgen is het altijd mogelijk (daarom is het ook geen wedstrijd).  Een heel kleine uitzondering: er zijn heeeel soms honden die echt een reukprobleem hebben door ziekte of een ongeluk: zonder reuk zal het dus niet gaan.... maar: dit is natuurlijk zeldzaam..

Ja ja... zo'n eenmalige 'laatste' kans... dat kennen we...

Haha.. ja, ik snap dat je dit zegt. Ik zie natuurlijk ook wel eens een allerlaatste-kans aanbieding ergens voorbij komen... en dan denk ik soms: goh.. dat was vorig jaar ook zo... Of zo'n zanger die een afscheidsconcert geeft en na 3 maanden weer terug keert...  Precies!  Nou... dat is hier niet zo.

Ik heb goede redenen om mijn focus binnen DigiDog wat scherper te krijgen: en daar past deze cursus niet meer in.  Dus: dit is echt een eenmalig en allerlaatste afscheid...   En het komt dus niet meer terug! 

Voor alle duidelijkheid: de mensen die de cursus hebben aangeschaft in het verleden + nu tot en met dit Blackfriday-weekend behouden toegang..   Als nieuwe cursist instappen is na maandag helaas niet meer mogelijk.